Google+ Edithsme: Amb tot el meu respecte Senyora Llanós de Luna, no ha pensat que potser vagi sent hora que marxi a casa seva?

30/5/13

Amb tot el meu respecte Senyora Llanós de Luna, no ha pensat que potser vagi sent hora que marxi a casa seva?

Llegeixo a "La Vanguardia" que l'Associació d'aviadors de la República (ADAR) va retornar dimarts el diploma que els va lliurar la delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna, en l'homenatge per commemorar el 169è aniversari de la Guàrdia civil.

Home, home, home. Doncs no m'estranya!

I és que en el mateix homenatge, la singular delegada també va homenatjar a la Germandat Nacional de Veterans de la Divisió Blava que va participar activament amb el règim d'Adolf Hitler i que es van presentar a la festa vestits de falangistes.

Home, home, home! Una mica de tacte.


I és que arribats a aquest punt, això de considerar a aquesta senyora  “persona non grata” ja comença a ser un clam popular a casa nostra.  I és que vistes les seves actuacions, la pobra dona no en dóna una de bona. Que si contenciosos als ajuntaments catalans per no tenir penjada la bandera espanyola als balcons. Que si cal penjar també la bandera a les escoles municipals, als pavellons, a les biblioteques, als camps de futbol i a les instal•lacions de la policia local. Que si denúncies als municipis declarats “ territoris catalans i lliures”. Que si denuncies a l'Ajuntament de Girona per haver contractat trens per facilitar l'assistència de la ciutadania a la manifestació "Catalunya, nou estat d'Europa". I ara això?

Caram dona! Un any a casa nostra i ja estem fent  col·lecta tots per pagar-li el bitllet a casa seva. 

Amb aquesta actitud, no m'estranya que els ajuntaments de Girona i  Arenys de Munt (per citar-ne alguns i no estendrem massa)  l’hagin declarat “persona non grata”. Que La Diputació de Barcelona li hagi exigit aquest divendres la dimissió. Que el sindicat majoritari de la Guardia civil,  l'Associació Unificada de Guàrdies Civils, l'hagi criticat al Twitter, dient que : 'Els hauria de caure la cara de vergonya als que han promogut aquest acte'. Que la Mesa de Catalunya d'Entitats Memorialistes convoqui la seva quarantena concentració, i demani a crits la seva dimissió. Que ara els Aviadors de la República (ADAR) li retornin el diploma.  I que el digital TAZ, un diari alemany, s'hagi fet creus de les seves entremaliadures i li hagi dedicat un article sencer en què es fa ressò del tempestuós homenatge  als combatents de l'exèrcit nazi


Amb tot el meu respecte Senyora Llanós de Luna, no ha pensat que potser vagi sent hora que marxi a casa seva?

1 comentari:

  1. Tens tota la raó, però no podem oblidar que aquesta senyora està animant a molta gent a fotre el camp d'Espanya. Tb se li ha de reconèixer! :)

    ResponElimina