Google+ Edithsme: Som els catalans, els nous jueus d'Espanya?

4/5/13

Som els catalans, els nous jueus d'Espanya?

Veureu, molts catalans comencem a estar farts que alguns mitjans de comunicació i alguns polítics sense escrúpols ens comparin constantment amb els nazis i que utilitzin aquests fets tan greus per banalitzar una cosa que va fer tan  mal.  És immoral, xenòfob i està fet amb mala llet.

Aquesta vegada ha estat tele Madrid. Cristina Ortega, autora del  reportatge titulat ‘La imposición y perversión del lenguaje’ compara el president de la Generalitat, Artur Mas, amb el nazisme i l’estalinisme.

La propaganda estalinista ho va crear. Els nazis ho van perfeccionar, i avui ens apodera i articula sense que molts en siguin conscients.

I mentre deia això, apareixien en pantalla i consecutivament les imatges de Stalin, Hitler, tres encaputxats d'ETA i el president de la Generalitat, Artur Mas.  Apa i Olé!

Ningú domina millor la imposició i la perversió del llenguatge que els batasunes d'ETA i el nacionalisme basc i català. Eufemisme i terminologia pròpia sempre al servei dels seus interessos independentistes o terroristes, en el cas de la banda assassina.

Pos val! I aquesta senyora es diu periodista? Serem els catalans els nous jueus d'Espanya? Pos a lo millor si, perquè ens ho han dit tantes vegades que ves a saber! Al Igual en els seus somnis ens  imagina amb l'estelada tatuada al braç i vivint als guetos. Ja li agradaria a ella! Aquesta tia és idiota!

Però pel que es veu, Espanya està plena d'idiotes i val la pena recordar algunes declaracions d'aquests idiotes. (Ara.cat)

Juan Carlos Rodríguez Ibarra, ex-president de la Junta d'Extremadura,  va comparar el president de la Generalitat, Artur Mas, amb Hitler, Mussolini i Tejero, per pretendre atacar la Constitució.

Els espanyols estem acostumats que els colpistes es carreguin la Constitució entrant al Parlament amb metralletes i disparant, però no estem acostumats que els atacs es facin des de dins del sistema, com estan familiaritzats els alemanys, que van tenir Hitler, o els italians, amb Mussolini, de manera que nosaltres quan un senyor demana al seu Parlament que li doni els poders per convocar un referèndum legal o il·legal per marxar d'Espanya, no sabem reaccionar i dir-li que no és possible perquè s'està saltant la llei.

L'ex-president aragonès, Marcelino Iglesias, va comparar el sobiranisme de Mas amb el nacionalisme alemany i francès, que van ser la causa de dues guerres mundials i de cent milions de morts a Europa.

L'ex-president del congrés espanyol José Bono,

Es pot ser català i espanyol, del Madrid o del Barça, catòlic, homosexual o heterosexual. La majoria de catalans se senten espanyols, i això no ha de ser cap problema. Quan a Alemanya va començar a ser sospitós tenir dues identitats, la catàstrofe que tots lamentem s'acostava.

El socialista, Francisco Vázquez,

No hi ha cap diferència entre un jueu amb estrella groga perseguit pels nazis i un nen català castigat perquè parla en castellà al pati de l'escola.

El director d'El Mundo, Pedro J. Ramírez, va comparar a Twitter una notícia sobre la crida a omplir d'estelades el Camp Nou, en ocasió del partit Barça-Madrid, precedida de la salutació nazi,  Sieg Heil.

Si els culers secunden la consigna i omplen d'estelades el Camp Nou semblarà l'estadi dels Jocs Olímpics de Berlín del 36.

El ministre d'afers Estrangers espanyol, José Manuel García-Margallo, va comparar de nacionalismes totalitaris amb el nazisme i el marxisme.

Son tres ideologies que posen 'l'individu al servei d'una idea abstracta: la de classe en el marxisme, la de raça en el nazisme i la de nació absoluta en el nacionalisme.

L'ex-president de la Comunitat de Madrid, el socialista Joaquín Leguina,

S'ha de lliurar la batalla. I s'hauria d'haver lliurat ahir, abans que no es votés això. I quan es vota, alguna cosa cal fer. I s'ha de fer com en aquell film que es deia 'Raíces profundas', en què Alan Ladd li diu al dolent: 'No continuï per aquest camí'. Després l'ha de matar, però com a mínim l'avisa que no ha de continuar per aquest camí'. I després encara afegeix: 'La república va haver d'enviar el general Batet per parar els peus al Companys aquest. Aquí jo crec que amb una parella de la guàrdia civil n'hi haurà prou.

Torno a repetir...Serem els catalans els nous jueus d’Espanya? Ho dic perquè si fos així, que espavilin els estats d’Europa i que ens vinguin a rescatar aviat, caram!

De totes maneres és ben sabut , i si no ho comento jo, que els catalans tenim un tarannà especial i que ja farts de tanta brutícia com ens arriba d’Espanya ens prenem des de ja fa un temps les ventades de la pàtria  amb poc espant  i amb molta conya. I serà per això, dic jo,  que algú ha penjat al YouTube un vídeo que no te desperdici,  i que parodia la reacció que hauria tingut Hitler si s'hagués assabentat de les comparacions que ha fet tele Madrid entre el nazisme i els catalans. Us el recomano.  Riureu!


              

1 comentari:

  1. Riure per no plorar, els catalans ho tenim clar. El problema són els espanyols que potser s'arribin a creure aquestes vajanades.

    ResponElimina