Google+ Edithsme: Estic molt contenta perquè a partir d'ara els madrilenys podran anar a la platja amb l'AVE!

17/6/13

Estic molt contenta perquè a partir d'ara els madrilenys podran anar a la platja amb l'AVE!

Escolto a TV3 que el president espanyol Mariano Rajoy i el príncep Felip de Borbó han inaugurat avui la nova línia ferroviària d'alta velocitat que enllaça Madrid i Alacant.
Apa i Olé!

Estic molt contenta, perquè a partir d'ara els madrilenys podran anar a la platja en tan sols 2 hores i 20 minuts, estalviant-se 50 minuts. Un gran avenç!  I es que jo ja entenc que per al govern del Partit popular sigui més important gastar 1920 milions dels euros de tots els espanyols en què els madrilenys vagin a la platja a refrescar-se en aquest estiu que amenaça ser tan calentet que gastar alguns més en impulsar el corredor mediterrani que potser no transportaria tants passatgers madrilenys però sens dubte faria créixer immensament les exportacions. Qüestió de prioritats, suposo!

No obstant això, considero de bona correspondència esmentar també,  la bona voluntat del president Rajoy quan assegura que,


L'AVE Madrid-Alacant, implica un avançament substancial en el desenvolupament d'una aposta estratègica como és el corredor mediterrani.

Home, home, home. Això tindria sentit si Madrid fora una ciutat costanera,  però fer per pebrots que el corredor mediterrani passi per Madrid de totes, totes... jo més aviat ho considero una estupidesa (que mesurada en Werts, la nova unitat del SI que calcula aquest factor, rondaria el 100% del total) A vegades em pregunto si no tindran por que en cas que ens independitzem ens quedem les vies. Ves a saber!

D'altra banda el príncep ha dit que,

El model espanyol d'alta velocitat es un referent en tot el món i que servirà a les empreses espanyoles d'excel·lent carta.

Home, home, home, però si ni tan sols la línia de Barcelona - Madrid aporta diners a l'estat! De fet i si no recordo malament, dos països tan punters com Estats Units i França van desestimar instaurar aquest projecte en els seus propis països després de comprovar els resultats i sobretot...el saldo final.


Pos res , apa, a seguir esperant que el govern espanyol ens posi les vies fins a França.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada