Google+ Edithsme: Societat Civil diu que més de 800.000 participants de la Via catalana no hi eren. Apa i Ole!

25/7/14

Societat Civil diu que més de 800.000 participants de la Via catalana no hi eren. Apa i Ole!

Apa, ja se m'ha tornat a ennuegar el croissant mentre esmorzava llegint a la Vanguardia que Societat Civil Ciutadana (ves a saber qui són) redueix els 1,6 milions de catalans que vam sortir per fer la Via catalana a tan sols 793, 683 descastats.   Apa i Ole!  Si és el que jo dic caram! Els catalans independentistes o no, a més de ser insolidaris, contaminar la convivència ciutadana, voler la desintegració d’Espanya i creure en quimeres, tampoc sabem comptar. Ai caram.... és que no fem res ben fet!

I és que segons sembla, els Senyor Josep Maria Oller, professor de la universitat de Biologia de Barcelona que pel que es veu ha d'estar avorrit,  es va aixecar un mati i va decidir il·luminar les nostres vides coordinant un projecte del tot necessari i pioner al nostre país. Comptar amb santa paciència tots els que van sortit a la Gigafoto de la Via catalana per tal de demostrar que els independentistes que xifraven en més de 1,6 milions la participació són capaços de tot, fins i tot de falsejar les dades de la Via catalana i colar no un miler, ni dos,  ni tres sinó més de 800.000 persones que pel que es desprèn dels seus estudis mai hi van ser. I ja posats haure de tornar a mirar-me la Gigafoto d'aquell dia... igual vaig ser adduïda en aquell moment i jo creia que hi era quan en realitat no.


Bé, al que anàvem. Segons sembla, aquest senyor, que sens dubte passarà a la història per haver tingut el seu minut de glòria, va reunir un grup de 20 persones, totes elles voluntàries, que de manera “espontània” van tenir la mateixa idea;  anar comptant un a un tots els participants en la Via catalana. Ai caram...quanta feinada! Pobres xiquets,  ja me'ls imagino, tots seriosos, davant els seus ordinadors, sense aire condicionat i comptant amb molta cura tots els independentistes de la Via, i apa.. anant descartant alguns que a contracor i per les raons més diverses no podien entrar en el recompte... aquest no que és massa baixet. Aquest tampoc que no dóna la talla. Aquest no compta perquè només se li veu mitja cara...i apa, així fins que els més de 1,6 milions de catalans que van sortir aquell dia es convertissin en els 793.000 i escaig que ells consideren la xifra correcta.

I davant la estupefacció dels que assistien a l’esdeveniment i no donaven crèdit a les seves orelles, els promotors de tan esperpèntica iniciativa han acabat matisant que tot i haver comptat les dobles i triples files i els trams de més aglomeració, se'ls havien quedat fora del resultat final els manifestants que no apareixien a les fotografies. Acabarem home! Així doncs  a partit d'ara sapigueu catalans que els que no sortiu a les seves fotos no sereu comptats ni reconeguts per aquesta associació, perquè a ells  els serà ben bé igual que jureu i perjureu que estàveu. Si ells no us veuen no compteu per a res.

Bé, només espero que aquest excels professor universitari no li doni mai classe als meus fills. Ja me'l imagino enunciant un dels seus problemes (que de ben segur n'ha de tenir molts amagats al seu calaix):

Si la Generalitat i l'ANC  diuen que a la Via catalana van sortir més de 1,6 milions de persones i Societat Cívica n’ha comptat tan sols 793, 683 dels quals 130.311 eren nens i no compten, quants catalans van ser abduïts aquell dia i van desaparèixer de la Gigafoto?

Per la mort de Déu senyor Josep Maria Oller, professor de la universitat de Biologia de Barcelona, que ja tenim prou problemes els catalans, perquè vingui vostè a remenar on no cal! Preneu-vos vacances home, preneu-vos vacances que jo crec que li fan bona falta.

1 comentari:

  1. És clar! Aquesta 'eminència' de la biologia va fer el recompte amb el microscopi!
    Amb professors com aquest, el futur de la biologia corre un greu perill.

    ResponElimina