Google+ Edithsme: Compte amb les paraules dites!

4/12/15

Compte amb les paraules dites!

Sense cap rubor m'apropio d'una història que no és meva i que ha estat publicada a “Yahoo Notícies” I és que em perdonaran els d'aquesta pàgina per haver-los robat tal peça però no m'he pogut resistir.
I és que els fets són tan hilarants i surrealistes que he pensat,  perquè no? Val la pena començar l'any que s'acosta amb un bon somriure i de pas demostrar que en aquest món tan divers com boig, el sentit de l'humor segueix sent un llenguatge universal que tothom entén.

Aquesta és la història d'una noia Nord-americana anomenada Kelsey Reynolds , que utilitza les xarxes socials per a enviar tot tipus de missatges homòfons, racistes i xenòfobs. El cas és que el seu últim missatge carregat com sempre de connotacions despectives cap a altres races i cultures se li ha girat en contra i ha corregut com l'escuma.
I és que ara per ara, els navegants, gràcies al cel! ja comencem a estar fins a les celles que gent tan poca cosa i covarda com aquesta noia utilitzi les xarxes socials per agredir verbalment als altres, amb paraules del tot nècies que en un altre context no s'atreviria a dir a la cara.
Dit això passem al moll.

Tot va començar quan la noia va penjar un dels seus missatges racistes al costat d'una fotografia seva de cos sencer,  i aquí es van desfermar les bromes i les rialles a la xarxa, i es que un noi afroamericà anomenat Jamz li va respondre amb tal sorna i desimboltura que la va deixar K.O. Després va ser qüestió de minuts que altres s'anessin sumant a la festa

Aquí us deixo la seqüència que no té malbaratament i que demostra una vegada més el que jo sempre dic:  Compte amb les paraules dites (en aquest cas, escrites)  perquè arribarà el dia en què hauràs d'empassar-te-les.

Comença la Kelsey publicant la seva foto de cos sencer i afegint un breu missatge que pressuposem es refereix a ella mateixa:Tot seguit li contesta amb desimboltura en  Jamz, un noi afroamericà;I un noi blanc anomenat Ameri King li segueix la piulada i s'afegeix a la festa;En llegir això un mexicà anomenat Bayel Solars, no es pot contenir i escriu;I arribant al clímax final un asiàtic anomenat Nick McCullum, li declina amablement l'oferta adduint que;
I finalment un musulmà acaba aquest diàleg interracial i delirant amb una ultima sentència espectacular;
Un Apa i Ole ben fort per a tots ells!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada