Google+ Edithsme: Benvolguts senyors de la QVC, seran ben idiotes si no s'instal·len a Barcelona.

21/2/13

Benvolguts senyors de la QVC, seran ben idiotes si no s'instal·len a Barcelona.


Benvolguts Senyors de QVC,
llegeixo a la Vanguardia i amb grata complaença que estan estudiant la possibilitat de desembarcar a Espanya creant d'aquesta manera 150 llocs de treball, que per cert , bona falta ens fan. Tanmateix llegeixo amb estupor que encara no s’han decidit per la ciutat que aviat els farà de casa, i que  encara estant dubtant entre Barcelona i  Madrid.

Home, home! Ja sé que les comparacions són odioses, però en aquest cas la distinció és obvia. Barcelona, homes, Barcelona! No siguin vostès idiotes (dit això amb tot el respecte que em mereixen els seus assessors d'imatge)

I per què? es preguntaran vostès, doncs jo els explico. Barcelona es la Pedrera, La Casa Batlló, la casa Milà, la Sagrada Família, les Rambles, el Poble nou i el Moll de la fusta. Barcelona es Gaudi, Pau casals, Miró, Dalí i Tàpies per citar-ne alguns dels molts que han habitat casa nostra i perquè si tingues que mencionar-los a tots se’m faria petit el bloc. Barcelona són els Castells i els castellers, les comparses i la Sardana. La Masia i els jugadors del futbol club Barcelona. Tots ells definint un estil de vida que ens representa. Un estil de fer i entendre les coses que es fonamenta ens els valors  que ens habiten. Valors que mamen de ben petits a casa nostra i que ens marquen de per vida. Valors de treball en equip, de compromís envers el col•lectiu, de tolerància, de solidaritat i d'esperit de superació. Valors de confiança, de seny i de rauxa. Nosaltres som així. Gent bona, pacifica, solidària i treballadora. Som comerciants que ens reinventem contínuament i ens obrim al món adaptant-nos al seu moviment i al seu entorn. I a diferència del que pensa el Rei que ens representa, som somiadors i si,  creiem en quimeres.

En el terreny de l'economia, som la porta del darrera del sud d'Europa. El nostre port, tot i que ens el paguem naltres solets, està en continuo creixement. Som el motor industrial de l’Espanya mil·lenària que tant ens estreny i tant ens  menysprea  (pel moment) i últimament ens estem consolidant  en la indústria tecnològica i en la indústria audiovisual. Som una de les 5 ciutats més atractives d'Europa per implementar un negoci i pel que fa al turisme, ha crescut de tal manera  en els darrers anys que els nostres habitants i sense haver estudiat llengües, parlen 5 o 6 idiomes. Qüestió de necessitat, crec jo. Les nostres Universitats estan entre les millors del món i tenim tants genis a casa que se'ns fa petit el país i ja s’encarrega l’Espanya que ens envolta amb les seves retallades i la seva falta de previsió per al futur,  que els nostres xiquets marxin sense beca fora de casa i poblin i enriqueixin amb la seva presència altres parts de la terra.

I si amb tota això no en tenen prou, recordar-los que fins al 2018 Barcelona serà "GSMA Mobile. Capital Mundial", amb tot l’enrenou, i les oportunitats de fer negoci que això comporta. I que ara per ara ven més la Marca Catalana que no la marca España.

Un parellet de coses més. Recordar-los també que Madrid NO te platges i Barcelona si. I pel que fa a la gastronomia... Mediterrània senyors, Mediterrània! I potser i si es porten bé i s'instal·len aquí, en Ferran Adrià no tindrà cap inconvenient a fer-los algun dia el sopar i de pas portar de convidat, en Guardiola. Tanmateix, pensin-s'ho bé perquè si es decanten per Madrid,  hauran de dinar sovint amb l’expresidenta de la comunitat Esperança Aguirre i l’alcaldessa Ana Botella i en canvi si es queden per aquí, pot ser dinaran amb la vicepresidenta Joana Ortega que tot sigui dit, apart de ser més maca, segur que té una conversa més amena. I pel que fa als Presidents, un tant del mateix, ja que el nostre a més de ser més agradable, té més sintonia amb els de la UGT i els de Comissions Obreres. Quant al procés sobiranista, no es deixin enganyar senyors de la QVC, per les andanades de brutícia que ens arriben d'Espanya.  Aquí els tenim molt ben posats i som catalans i és per això que sempre separem política i treball. De fet això, i és la meva opinió, hauria de ser un valor afegit en aquesta cursa, doncs en cas d'independència els hi daríem automàticament la doble nacionalitat. 

I pel que fa a la seguretat  no tenint ningú a envejar,  ja que  actualment a més dels Mossos comptem amb un valor afegit i del tot inesperat, el desembarcament al engròs del CSI espanyol a la nostra ciutat. Dic jo que serà per vetllar de més a prop els interessos dels catalans. O no?

Aclarit tot això , torno a repetir que seran ben idiotes si no s'instal·len aquí
I aprofitant la ben entesa d'aquesta conversa tan grata, un últim apunt, i és que si  decideixen instal·lar-se aquí tinguin en compte el meu perfil doncs tenen sort i en aquest  precís moment em trobo a l’atur i sóc l’ultima que queda en stock. Sóc dona, catalana i major de 50. I tot aquest paquet que en un principi  podria semblar poc atractiu és en realitat un valor afegit. Al estar a l’atur tinc disponibilitat immediata. Com sóc dona, sóc pràctica, eficient, resolutiva, multi-treballadora i intuïtiva. Com sóc catalana he nascut pacifica i treballadora i el ser major de 50 em capacita per comprendre millor la vida i saber que els problemes més grans sovint tenen solucions senzilles. En resum senyors, una ganga !

I agraint un cop més la seva paciència, i esperant veure'ls aviat per aquí , m’acomiado amb una repetida advertència,  seran ben idiotes si no s'instal·len aquí! I pel que fa a  mi... vagin de pressa Senyors de la QVC, vagin de pressa,  perquè sóc l’ultima que queda en stokc i les gangues com jo, durem poc!

3 comentaris:

  1. Doncs sí que ets una ganga, si. I a més escrius molt bé! Tan de bo et facin cas Edith. Ens veiem per l'escola.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies preciosa. Ha estat una sorpresa molt agradable trobar-te per aquí. ens veiem per l’escola!

    ResponElimina
  3. Bonissim¡¡¡
    i jo tambe estic d ¨acord em la Loreto Escrius molt be

    ResponElimina