Google+ Edithsme: Corina, l'amiga entranyable del rei

4/3/13

Corina, l'amiga entranyable del rei


Em disculparà sa majestat si esmento en aquesta entrada  que  ja fa molt temps que corren rumors per aquesta Espanya mil·lenària, que el rei no és tan bon xiquet com la seva posició li demana. De fet eren secrets a veus que no se ben bé perquè molts de naltres vam obviar en el seu moment. Però els temps canvien, i naltres amb ells.  I això de les xarxes ja no respecta ni als monarques.

No ens va sorprendre llegir al llibre de Pilar Eyre, que María Gabriella de Saboya, exdona  de Robert de Balkany, la comtessa lginha Nicolis de Robilant, o fins i tot la pròpia Sara Montiel  foren possibles amants del rei, però ara sembla que es destapa el seu possible afer amb la princesa Corina Sayn-Wittgenstein, 30 anys més jove que el monarca.

Val a dir que a mi personalment me la repanpinfla  la vida amorosa del monarca, però  que caram,  amb la que li està caient a la teulada i vostè no para quietet ni un moment. I és per això que m’ha picat la curiositat i he tafanejat una mica per la xarxa


Qui és aquesta princesa? Doncs bé, aquesta rosa de 47 anys i d'aspecte delicat, és o va ser,  la directora general de Boss & Co gunmakers, una prestigiosa armeria fundada el 2000, i que es dedica a organitzar luxoses expedicions de caça en llocs com Àfrica, i amb  packs que inclouen  estades privilegiades en castells d'arreu.

Acabarem home,  ara ja s’entén això de la cacera a Botswana del nostre bon Rei. I és que Corina també l’acompanyava.

Però pel que es veu, el que en realitat va  fer saltar l’alarma va ser una foto, presa a Stuttgart el 2006, on apareix Corina damunt la catifa vermella i rebent honors militars juntament amb el rei d'Espanya  Lleig caram. Molt  lleig. I descuidat. Molt descuidat. I no val que des de "la Zarzuela" ens diguin que la princesa no va arribar amb el rei sinó que l’esperava somrient a la catifa vermella,  ja que formava part de la comitiva de benvinguda. Tampoc ajuden, els rumors que ventejats per alguns mitjans d'Espanya asseguren que fins fa poc Corina ha estat visquem en una torre del Pardo, molt a prop del palau del  monarca. Ni que com assegura, elpulso.es, fos ella la encarregada d'organitzar la lluna de mel dels prínceps d'Astúries. Caram amb la nena!

I per acabar d'adobar aquesta tragicomèdia, la princesa, que per cert no en té res de princesa, doncs al divorciar-se del seu segon marit, el  príncep alemany, Casimir zu Sayn-Wittgenstein, va perdre el seu dret a ostentar tal títol, va i trenca el silenci  amb que fins ara es tapava i comença a xerrar massa coses.

Que si el Rei li va demanar que ajudés al seu gendre Iñaki a trobar una feina digne i que aquest la va rebutjar perquè li pagaven poquet, 200.000 euros anuals. Que si ha fet treballs delicats i confidencials per al govern d'Espanya en assumptes classificats i que mai ha cobrat res, cosa que el ministre Margalló desmenteix

"No tengo noticias de esas gestiones y de todas formas habría que ver a qué periodo se refiere"

i que el líder de l’oposició, Alfredo Pérez Rubalcaba, també desmenteix , tot dient que ells no li van encarregar res de res.

Pos anem ben apanyats si ells no en saben res!

Que si ella no va treballar mai per l’institut Nóos amb Iñaki Undargarin, tal com sembla insinuar Torres,  i que Espanya és una petita part de les seves operacions, que són globals i que mai ha guanyat un sol euro dels diners dels contribuents espanyols (quin descans caram! ) Que si el rei és “un tresor nacional” i que quan entra en una cambra “irradia cordialitat i carisma” (home pos que et diré!)  i que el monarca connecta amb tots, (Amb alguns més que altres, penso jo),  i que ella es definiria  com una amiga entranyable del rei (Amb això estem d'acord).

Senyors i senyores,
La Princesa  Corina Sayn-Wittgenstein, de totes les amigues entranyables del Rei,  la més entranyable.


1 comentari: