Google+ Edithsme: Les Noves Generacions del PP adoctrinen als nostres fills perquè delatin els seus mestres?

27/3/13

Les Noves Generacions del PP adoctrinen als nostres fills perquè delatin els seus mestres?


A veure si ho he entès!
Les Noves Generacions del PP a Castelló han llançat una campanya perquè qualsevol alumne d'escola o institut pugui denunciar el seu professor quan ell ho cregui convenient.

Però no per ser mal professor o per permetre determinades actituds a classe sinó perquè algun d'ells creu que hi ha professors que adoctrinen els seus alumnes.  Adoctrinar?  És que ens estén tornant imbècils? Quin disbarat!

Segons ells, un professor va criticar l'aeroport de Castelló llançant avions de paper a classe i un altre va repartir pamflets animant els estudiants a anar a manifestacions contra el PP i dient que els baixaria la nota si no ho feien.
Aquest xiquets joves del PP han perdut el seny!


Denunciar un professor per criticar l’aeroport de Castelló? Jo si de cas denunciaria a aquest mestre si li hagués donat suport a tal disbarat. Baixar la nota a un estudiant si no anava a una manifestació contra el PP? Home ja m’estranyaria a mi tal estupidesa i ja els agradaria a les noves generacions del PP que això fos veritat. Si no fa falta homes! Els vostres dirigents ja s’encarreguen ells solets d'animar el personal per anar a tals esdeveniments! No cal que ningú adoctrini als nostres fills. Ja us encarregueu valtres mateixos amb aquestes iniciatives barroeres d'adoctrinar-los convenientment.

Quines ganes d'armar merde! I quines ganes de fastiguejar la gent. No us sembla que ja en tenim prou amb tot el que ens està caient damunt per a sobre haver de perdre el temps amb aquestes rebequeries de nenets? Creixeu d'una vegada coi! I arrimeu les espatlles com tothom!  I de pas  deixeu-nos viure en pau.

I sabeu el pitjor de tot? El més degradant?  Que aquests joves del PP animen als nostres fills,  no a ser bons estudiants, no.  No a ser bones persones, no,  sinó a ser delators. I delators de la manera més baixa. Delators anònims. D’aquells que no donen la cara i que s’amaguen rere una tapia. D’aquells que diuen per darrere el que no s’atreveixen a dir a la cara. I tot mitjançant un correu electrònic i anònim. Anònim?  I aquesta és l’actitud que promouen els joves del PP? Això és el que volen per als nostres fills? Això és el que els ensenyen els seus pares? Ho dubto molt!

Vergonya els hi hauria de donar. Vergonya els farà quan creixin i deixin de ser criatures. Vergonya els  farà quan tinguin fills i els hagin d'explicar tal adoctrinament de covardia

Com els explicaran a les hores el que és l’honor,  la solidaritat, el diàleg, l’honradesa i la presumpció d'innocència.? Amb quins valors els educaran  i amb quin exemple els faran créixer?

Això són les noves generacions del PP? Doncs que Déu ens empari!

1 comentari:

  1. Fan exactament lo mateix que los franquistes, denunciar a "rojos", republicanos i "separatistas", encara que no ho fosin, eran afusellats,...ara volen "afusellar" als Mestres, crean delators...

    ResponElimina