Google+ Edithsme: Les families no s'han reunit per Nadal perquè el procés català els ha dividit?

5/1/14

Les families no s'han reunit per Nadal perquè el procés català els ha dividit?

Lleig, senyor Fernàndez, molt lleig.

Vagi per davant que no em cau vostè malament, però atrevir-se a assegurar que algunes famílies no s'han reunit per Nadal com feien habitualment perquè el procés català els ha dividit....Home pos que vol que li digui...

Entenc que per la posició que vostè ocupa dins l'entramat de la política, mai em mentiria en aquesta qüestió, però amb tot el respecte que em mereix la seva persona, cregui'm que frisaria per conèixer la família en qüestió que no s'ha reunit aquest Nadal per causa d'això perquè a casa tenim un munt de tot, des madrilenys, passant per sevillans i acabant per saragossans i ens hem reunit amb la mateixa il·lusió de cada any.  I si de cas el que si ha fet el tema és donar una mica mes de vidilla als canalons. Ens hem rigut els uns dels altres com cada any des de ja fa molt i ens hem tirat pulles que tan sols ens han despertat rialles i records, però sempre sabent que abans de res som família i si de cas només ens fracturaria l'herència de la tieta Maria, però com la dona als seus 93 anys segueix sent una roca, encara ens queden molts Nadals per divertir-nos en altres qüestions.

Vostè afirma que parla des “del coneixement de qui viu a Barcelona”, doncs em dispensarà si el contradic quan afirmo que vostè parla des del desconeixement  del qui viu a Barcelona i no entén res de res.
Li recordaré senyor ministre unes paraules seves:

"La política es una actividad noble que a veces se mancha de manera innoble".

Totalment d'acord,  però sembla per les declaracions, que vostè no les recorda del tot, perquè si no,  no entenc tanta mala fe. Aquesta és la manera que ara té el PP de explicar als catalans el procés? Doncs anem ben apanyats!  Aquesta és la imatge que volen donar de nosaltres? Un altre cop ens utilitzen amagats dins el seu búnquer? Entenc que als del PP el pugui agradar la idea suggerent de les famílies catalanes tirant-se pels nadals els torrons al cap i amenitzant el segon plat amb una guerra de gambes i canalons, però senyor Fernàndez, afirmacions com aquestes tan sols demostren la mala fe del que les reconeix com certes i la feblesa dels arguments de qui les esgrimeix com a defensa.

El projecte del Govern està “contaminant la convivència?  He vist situacions molt tristes que mai vaig pensar que viuria a Catalunya? Un poble dividit, fracturat socialment i familiarment? Doncs no vam anar al mateix restaurant perquè al meu voltant totes les famílies reien com animals i tan sols vaig veure situacions de tendresa i Nadal.

Repeteixo, senyor Fernàndez, lleig, molt lleig. Si vostè fos un nen petit el castigaria de cara la paret per reiteratiu, tendenciós i poc amic de la veritat.


Fracturar la societat catalana? Si de cas són declaracions com les seves les que fracturen qualsevol cosa que toquen. 

2 comentaris:

  1. Ets massa benèvola amb aquesta gentussa... només de cara a la paret?

    ResponElimina
  2. Es veu que el senyor Fernàndez Díaz es guanya les garrofes amb aquest melodrama nadalenc digne del proper 'culebrón' de la marca Espanya...

    ResponElimina