Google+ Edithsme: Quina setmaneta senyor Margallo, quina setmaneta!

14/3/14

Quina setmaneta senyor Margallo, quina setmaneta!

Mentre algun visionari de la Razon escriu alegrement al seu diari que, Els independentistes de Mas demanen prendre el control del Prat i de les fronteres després de declarar la secessió, i mentre la senyora vicepresidenta Santamaria confon en una roda de premsa, l'ANC, Assemblea Nacional Catalana amb l'AMI, Associació de Municipis Independentistes, el ministre d'afers exteriors espanyols, s'ha posat les piles i ha decidit aquesta setmana guarnir-se amb les pintures de guerra i disparar-nos algunes perles que no tenen parangó.

Si Catalunya fos independent, seria un 20% més pobre, caurien les exportacions a Europa i a Espanya, disminuiria la inversió estrangera, baixaria el turisme i augmentaria la fuga de cervells...

Home, home, home, senyor ministre, però que cendrós és vostè, caram! De fet si que potser seriem un 20% més pobres però potser també seriem un 80% més feliços. Quant a les exportacions pos que vol que li digui.. Vol dir que arribat el moment, els europeus deixarien de beure cava i menjar botifarra catalana per aquesta menudesa? Pel que fa a la inversió no sembla que pel moment ens afecti gaire, més aviat esta augmentant de forma notable a casa nostra, i marques consagrades com Ferrari i Amazon avalen aquesta tesi. Pel que fa al turisme... vol dir vostè que els russos deixaran de comprar al passeig de Gràcia o els xinesos no vindran mai més a fotografiar la Sagrada Família i la Pedrera? I per últim...fuga de cervells? però si ara es fuga qualsevol perquè aquí no tenen cap futur! Home, home, home, senyor Margallo... vol dir que tot plegat no ha exagerat vostè una mica amb les seves apreciacions?

Una declaració unilateral d'independència a Catalunya la condemnaria a vagar per l'espai sense reconeixement i a quedar exclosa de la Unió Europea pels segles dels segles...

Amén, senyor Margallo, Amén! Arribats a aquest punt.... m’ha deixat vostè sense paraules, senyor Ministre!  Els catalans vagaríem per l’espai pels segles dels segles...? Doncs miri per on, no hi ha mal que no porti alguna cosa bona, i és que amb això ja tindríem solucionat el problema de la disminució en les exportacions, ja que tot i que el transport estel·lar fora de la galàxia encara resulta molt car,  crec que amb un parell de falcons mil·lenaris ja faríem els catalans. 

Segons un informe del seu ministeri sustentat sobre dades empíriques, la independència de Catalunya tindria nefastes conseqüències ?

Per un moment m’havia espantat vostè senyor ministre, i és que jo entenia que l’informe en qüestió havia estat sustentat sobre dades científiques i no empíriques! i per si de cas he anat  a mirar el significat exacte de empíric al diccionari,  i després de fer-ho ja m'ha quedat tot molt més clar i jo més tranquil·la. Segons el DRAE, Dicionario de  la Real Academia Española, empíric és un adjectiu que significa:  pertanyent o relatiu a l'experiència, es a dir i pel que jo entenc basant-me en això,  l'informe en qüestió està sustentat en dades certes però no universals i tampoc científiques i per tant les conclusions no han de ser necessàriament vertaderes i  poden ser del tot contràries, això dependrà dels il·lustres empírics que les interpretin. 

Pos ja em quedo més tranquil·la, si senyor. Molt més tranquil·la, i és que de ben segur algun dels il·lustres empírics catalans que corren pels carrers de casa nostra, les interpretaran d'una altra manera mes optimista.

Quina setmaneta senyor Margallo, quina setmaneta!


2 comentaris:

  1. No és que l'home exageri, és que creu que si ho desitja molt és complirà. No és estrany, si tenim en compte la seva tendra edat mental

    ResponElimina
  2. Realment ha estat una setmana 'margallosa'! Hahahaha!

    ResponElimina