Google+ Edithsme: El nou Rei Felip VI, té un germà més gran i català?

24/6/14

El nou Rei Felip VI, té un germà més gran i català?

A veure si ens aclarim, caram que jo ja m'he fet un embolic!

A mi particularment no m'afecta gaire que aforin al ex Rei Joan Carles I. De fet i tenint en compte que Espanya és el país europeu amb més aforats per càpita i que existeixen més de 10.000 VIPS que  gaudeixen de tal estatus, entre ells 7.000 jutges, fiscals, diputats nacionals i autonòmics, senadors, executius regionals, alts càrrecs de l'administració de l'Estat i tot el Govern central, un més o un menys tant me fa. Ara bé... el que a mi m’escama i em fa pujar la mosca a l'orella, és la pressa que té el PP per enllestir tal afer i tancar files en torn del Rei, interpretant la Constitució a la seva manera i fent, desfent i modificant les lleis amb tanta pressa que ja m'agradaria a mi que posessin tanta diligència en arreglar qüestions més properes. Però pel que es veu,  res de res, i és que l'aforament del Rei s'ha convertit en una qüestió rellevant de l’Estat i les altres qüestions han d'haver quedat al calaix  classificades com qüestions irrellevants d'alguns exaltats.

Però com tot s'acaba sabent i això ja ho haurien de saber els del PP, ara resulta que tanta pressa,  tanta pressa es deu, i sempre en opinió dels corresponsals de la BBC, a un parellet de demandes de paternitat, que ja cuegen del 2012 i que porten a la casa Reial i en especial al ex Rei, pel camí del desencert. I és que si fem cas de les fonts, el príncep Felip té dos germans! I per acabar d'arrodonir aquest desgavell de felicitat , un d'ells es català i a sobre més gran!
Apa i Ole! Quanta felicitat!

I ara la pregunta que em faig és....si s'acaba reconeixent la paternitat del fill gran que segons les proves d'ADN fetes, comparteix un 91% amb Joan Carles,  tindrem un nou Rei i per més inri, català?

Ara entenc tanta pressa. Ja m'imagino al ministre Margallo i a la vicepresidenta Santamaria, empassant bilis i agenollant-se davant el bastard català. I és que sovint la fantasia es queda curta davant la juganera realitat.

Llarga vida al Rei! Sigui quin sigui l'afortunat, Felip o Albert.

(Dit això amb tot el respecte que es mereixen tots els nostres Reis)

1 comentari: