Google+ Edithsme: Cada cosa al seu lloc i un lloc per a cada cosa

9/7/12

Cada cosa al seu lloc i un lloc per a cada cosa


Una de les frases que sempre m’ha semblat més assenyada és “cada cosa al seu lloc i un lloc per a cada cosa” És per això que quan el 2008 Carme Chacón va ser nomenada ministra de defensa d’Espanya, em vaig preguntar… que carai hi fa una llicenciada de dret i catalana en aquest lloc? Que carai en sabrà de canons, armes de destrucció massiva i tàctiques de guerrilla? Quina preparació té aquesta xiqueta per ocupar aquest lloc? No és que em preocupes gaire la qüestió perquè no esperava cap guerra immediata però caram, si de sobte n’esclatava una i ella havia de dirigir els exèrcits d’Espanya ... anàvem ben arreglats!

Per què dic això?

Doncs perquè avui he escoltat a tv3 que la senyora Ana María Pastor Julián, ha aterrat a Catalunya, se suposa que per arreglar tots els petits problemes que tenim en quan a infraestructures. Agraïts. Faltaria més. I és que com sempre dic, els catalans som uns rondinaires i sempre exagerem les qüestions més tontes.

Bé, el fet és que després de sentir-la parlar he volgut esbrinar quina preparació tenia la nostra ministra per exercir el càrrec de Ministra de Foment. I apa ja l’hem liada! Perquè la senyora en qüestió es Llicenciada en Medicina y Cirurgia per la Universitat de Salamanca i a més es Metge especialista en Medicina Familiar y Comunitària.. doncs anem bé!

Una cirurgiana com a Ministra de Foment?

Això ho aclareix tot i em deixa més tranquil·la

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada