Google+ Edithsme: ¡Que se jodan!

13/7/12

¡Que se jodan!

Home, home, home, 
que voleu que us digui... 

Començo a estar de la sensibilitat del Partit Popular fins els pebrots. 


Primer els aplaudiments d’un selecte grup de diputats populars després que Rajoy anunciés retallades en la prestació per desocupació que reben les persones sense feina i tot "por el bien de la patria” i ‘per esperonar els aturats en la seva cerca”. 

Aplaudiments? 
Aplaudiments de que? Plors és el que haguéssim hagut de sentir. Plors per una gestió tan mal feta que fa fàstic. Plors per la incompetència d’un grapat de polítics que aplaudeixen la desgràcia dels altres creient-se reis en un país d’aturats. Plors per un partit que s’escuda en les retallades per amagar la seva ineptitud.
Aplaudiments? El que haurien de fer es flagel·lar-se els malucs per idiotes 

I després per acabar d’arrodonir aquest circ en què s’ha convertit la Cambra i en que a Rajoy li creixen els nans per tot arreu...Va, i a la diputada per Castelló, Andrea Fabra, tota sensibilitat i solidaritat ella, no se li acudeix cap idea més brillant que aplaudir rabiosament tal mesura, posseïda sens dubte per l’esperit de la reconquesta de nou apareguda, i cridar ¡que se jodan! tot just quan el president anunciava la retallada.
Que se jodan? Qui? Perquè tots el que conec ja estem més que jodidos. Jo diria jodidisimos. 

I a sobre diu que se sent dolguda i indignada 

Home, home, home, 

Dolguda i indignada ella? Jo si que em sento indignada i dolguda. Indignada que en comptes de demanar disculpes per una acció tan baixa i desastrosa ara es cregui màrtir i perseguida per les hordes a qui fins ara dirigia. 
Però si creieu que això serà tot, us equivoqueu perquè aquest culebró anomenat “La sensibilitat del Partit Popular en vers els espanyols i en especial els catalans", tot just acaba de començar 
I per si no heu vist el vídeo aquí us el deixo. No té desperdici 
Per cert, 
tot això dit amb tot el meu respecte. Un respecte que per descomptat es mereixen tots els nostres diputats i que sens dubte es van guanyant dia a dia 

És tan sols una opinió, però crec que compartida per molts 

           

1 comentari:

  1. Be. pren- ho em calma o se et tornara a atragantar" el croissant

    ResponElimina