Google+ Edithsme: Pere Canyelles: Figurants de cartró a la Via catalana? Que t'has begut l'enteniment xiquet?

12/9/13

Pere Canyelles: Figurants de cartró a la Via catalana? Que t'has begut l'enteniment xiquet?

Apa,  ja se m'ha tornat a ennuegar el croissant , llegint l'Ara.cat, però aquesta vegada per l'atac de riure que m'ha agafat llegint les esperpèntiques declaracions de Pere Canyelles, responsable de les joventuts del Partit Espanyol de Catalunya a una web  anomenada “Alerta Digital”

Molt per sota de les previsions dels organitzadors. La cadena humana per la independència que amenaçava d'omplir tot Catalunya amb una marea humana sense precedents no va estar exempta d'algunes notes esperpèntiques d'importància, com la utilització de figurants de cartró per omplir els buits en molts dels trams que estava previst omplir.

Però home....és que t'has begut l'enteniment? Perquè sinó no s'entén tanta mala fe. Per sota de les previsions dels organitzadors? Figurants de cartró?

I ja tens proves d'això? Vídeos,? Fotografies, encara que estiguin manipulades? Esborranys d'alguna cosa, encara que no se sàpiga de qui és l'autoria? Pots donar-ne testimoni perquè tu ho vas veure?

Molts dels participants havien rebut la quantitat de cinc euros per estar presents.

Home, home, home....! I suposo què d'això també  tindràs proves. O no?

Per la seva part  i per seguir entretenint al personal,  Lluis Tovar el signant de la crònica, afegia els seu granet de sorra a aquesta animalada,

Milers de representants de les comunitats estrangeres que viuen a Catalunya, sobretot magribins, han format part de la Via.

Home doncs si. I agraïts,  perquè ells també comencen a estar farts de les andanades que ens arriben de gent com valtres

Per la seva banda, el president de les joventuts del Partit Espanyol de Catalunya, Gerard Bellalta, també ha sucumbit a la temptació d'immortalitzar aquest ridícul amb una ultima manifestació memorable.

Hi havia més turbants que barretines.  En moltes mesquites es va animar la gent a participar-hi

Bé...sense comentaris.


De totes maneres el meu etern agraïment a aquesta increïble crew per fer-me riure una bona estona  

1 comentari:

  1. Bé, l'home té una imaginació tant surealista que és inofensiu :) Però fa tant de riure!!!

    ResponElimina