Google+ Edithsme: La meva felicitació al President Rajoy, si senyor!

20/12/13

La meva felicitació al President Rajoy, si senyor!

La meva felicitació al President Rajoy, si senyor! No he entès res de res,  però se’l veia tan segur i tan content llegint les últimes novetats del Consell Europeu en què i pel que es veu, Espanya ha contribuït tant i tant, que dono per descomptat que serien importants. De fet  i tal com ell diu,  han estat converses del més alt nivell,  i serà per això, jo que d'estatura i de mires sóc mes aviat normaleta,  que no he entès res de res.

El cert és que he pensat que després ja m’ho aclariria el senyor President,  quan contestés les preguntes del periodistes acreditats en la roda de premsa posterior a “la Cimera de caps d'Estat i de govern de la UE per a la creació d'un mecanisme i un fons de resolució bancària únics”(amb aquest nom no m'estranya que els ciutadans d'a peu no entenem res de res)

Bé,  al que anava, quan ja em creia a punt de saber les bones noves en què havia participat el govern espanyol amb tan bona fortuna i ha començat la roda de premsa posterior a la cimera m'he quedat de pedra, de les deu preguntes que li han formulat els periodistes, tan sols mitja i a través d'un periodista de la Ser, com no podia ser d'altra manera, s'ha referit a la Cimera. I tot i seguint en la més negra foscor sobre de que dimonis anava la cosa, el cert és que la roda de premsa posterior i les maneres,  si que han donat molt de si pel que fa a altres qüestions.

De les deu preguntes que li han proposat,  dues han versat sobre les Elèctriques i tot s'ha de dir, aquestes les ha contestat prou bé el senyor President ja que les portava ben apuntadetes en un paper. Es evidente que este asunto se va a resolver antes de fin de año, porque estamos hablando del precio de la luz a partir del 1 de enero. Esta subasta no se va a trasladar al recibo de la luz
Doncs ja em quedo més tranquil·la, si senyor!

Per tres vegades l'han interpel·lat sobre el pollastre que s'ha muntat amb el registre policial que va demanar el jutge Ruz a la seu del PP i a la recerca d'una suposada documentació comptable relativa a les obres de renovació de l'edifici del PP que pogués provar d'una vegada la presumpta i suposada caixa B del partit del President (Quin cansament caram, amb tanta presumpció de presumpta corrupció!)
La resposta del President ha estat del tot contundent,
En la sede nacional del Partido Popular no se ha ordenado un registro, lo que se ha pedido es colaboración y se les ha dado. 
A caram, ja deia jo!  Res d'escorcoll com diuen els mitjans de comunicació, el que ha passat és que el jutge Ruz els  ha demanat amablement als del PP, que col·laborin amb ell i és per això i per no donar-los més mals de cap, que els  ha enviat la policia estatal a fer la neteja anual dels ordinadors personals.

Una altra pregunta a versat sobre la supressió dels visats de curta durada als ciutadans de Perú i Bolivià,  respecte a la que i segons paraules que va dir en altre ocasió més propicia el president Rajoy “España ha puesto tanto empaño",  i una més referida a la polèmica llei de l'avortament aprovada pel PP i que ens fa retrocedir en el temps fins a la legislació espanyola del 1985. Però tranquils...Espanya va bien!

La vuitena pregunta i també la més curiosa i que ha posat una miqueta nerviós al Senyor President, ha esta la referida a com quedava la llibertat d'expressió a Espanya, després que el PP hagi decidit que a patir d'ara i en les rodes de premsa en què el senyor Rajoy surti amb un altre mandatari estranger, només podran fer preguntes els periodistes que la Moncloa decideixi. Es a dir, els d’ABC, Antena 3, ...si fa o no fa,  els de sempre! I que ha dit d'això el senyor President...? Doncs que ..És el mejor procedimiento. Doncs val!

Les dues últimes preguntes i com no podia ser d'altra manera han estat les referides al problema català; de si havia parlat amb el President Mas i que pensava del plans del govern català d'explicar-se davant d'Europa. I tot s'ha de dir, així com en la  primera pregunta s'ha contingut Rajoy i tan sols ha respost que, no habia recibido ninguna llamada, a la segona i suposo jo que dolgut el President que ningú li fes preguntes sobre la cimera,  s'ha posat nerviós el senyor Rajoy i amb moltes presses i cara de pomes agres, ha afegit un,  no tengo nada mas que añadir, muchisimas gracias i s'ha aprestat a córrer no fos el cas que entre els periodistes acreditats hi hagués més infiltrats del frente independentista

Bé, sigui com sigui, una altra vegada, la meva més sincera felicitació al president Rajoy perquè encara que segueixo sense entendre res de res del que ha fet a Europa, es desprèn pel seu interès que ha de ser bona cosa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada