Google+ Edithsme: Walt Disney. Des d'aquell dia...dormo per a somiar.

18/12/13

Walt Disney. Des d'aquell dia...dormo per a somiar.

Des d'aquell dia ja no dormo per a descansar ...
 ara simplement dormo per a somiar
I així després d'esperar tant, un dia com qualsevol altre vaig decidir triomfar ...

Vaig decidir no esperar les oportunitats sinó buscar-les jo mateix. Vaig decidir veure cada problema com l'oportunitat de trobar una solució. Vaig decidir veure cada desert com l'oportunitat de trobar un oasi. Vaig decidir veure cada nit com un misteri a resoldre i vaig decidir veure cada dia com una nova oportunitat de ser feliç.

Aquell dia vaig descobrir que el meu únic rival  eren les meves pròpies debilitats, i que en aquestes rau  l’única i millor manera de superar-nos. Aquell dia vaig deixar de témer perdre i vaig començar a témer no guanyar, vaig descobrir que jo no era el millor i que potser mai ho vaig ser. Em va deixar d'importar qui guanyés o qui perdés, ara m'importa simplement saber-me millor que ahir.


Vaig aprendre que el difícil no és arribar al cim, sinó mai deixar de pujar. Vaig aprendre que el millor triomf que puc tenir, és tenir el dret de cridar a algú,  Amic i vaig descobrir que l'amor és més que un simple estat d'enamorament; l'amor és una filosofia de vida.

Aquell dia vaig deixar de ser un reflex dels meus escassos triomfs passats i vaig començar a ser la meva pròpia tènue llum d'aquest present. Vaig aprendre que de res serveix ser llum si no  il·lumines el camí dels altres.
Aquell dia vaig decidir canviar tantes coses ...Aquell dia vaig aprendre que els somnis són només per fer-se realitat.

Des d'aquell dia ja no dormo per a descansar ... ara simplement dormo per a somiar.   -Walt Disney-

2 comentaris:

  1. El personatge és encisador... però algunes pelis són una fàbrica de prejudicis que, curiosament, enamoren als nens

    ResponElimina
  2. Precioses paraules ¡
    Gracies per compartir les ¡¡
    Montserrat

    ResponElimina