Google+ Edithsme: Un altre món és possible? Un video rus ho deixa entreveure

25/2/14

Un altre món és possible? Un video rus ho deixa entreveure

De tant en tant, i només de tant en tant existeixen persones, situacions o coses  en aquesta vida que et fan pensar que un altre món és possible, que les coses es poden fer d'una altra manera, que la gent és bona si es presten les circumstàncies, que no tot està perdut si creiem en nosaltres mateixos, que podem viatjar tots junts sense necessitat  de barallar-nos i que l'important no és quant fem, sinó quant amor, quanta honestedat i quanta fe hi posem en cadascun dels nostres actes.

De tant en tant, i només de tan en tant,  t'adones sobtat que el món en què vivim tot i no estar precisament en el seu millor moment encara és manté ferm, i que les persones que l'habiten tot i ser moltes i semblar estranyes,  són fascinants si les mirem amb les ulleres correctes. De fet i si ho fem així veurem que tot i que són escasses, existeixen persones extraordinàries que es passegen entre nosaltres sense aixecar polseguera i que caminen per la vida amb una actitud tan positiva  que les fa bellíssimes.

No us perdeu aquest vídeo rus que ha fet estremir a mig món i que circula per la xarxa. 
Potser si,  un altre món es possible.

3 comentaris:

  1. Aquests gestos són els que confirmen que tot plegat val la pena.

    ResponElimina
  2. Tens raó Edita jo també crec que un altre mon es possible i que cada vegada son mel les persones que ho senten així , encara que tan important son ,les ganes de aconseguir ho com que estem presents i em la mirada atenta al que passe al nostre voltant

    m ha agradat molt tan el vídeo com el teu escrit
    Montserrat

    ResponElimina