Google+ Edithsme: Aznar parlava català en la intimitat i Rajoy tuiteja en àrab a la xarxa

6/9/14

Aznar parlava català en la intimitat i Rajoy tuiteja en àrab a la xarxa

De tant en tant, molt de tant en tant  i perquè no es digui que sempre em fico amb els mateixos, faig un acte de constricció personal  i decideixo que ja n'hi ha prou de parlar sobre els xiquets del PP, però caram! Per més que m'esforço no en fan una de bona i m'ho serveixen en safata de plata!

A veure, deixant de banda l'estelada que va ser robada de matinada i amb traïdoria, a Vilobí d’Onyar, per “suposadament” uns quatre o cinc  agents camuflats de la Guàrdia civil i que pel que es veu, devien d'estar avorrits, i que “suposadament” tampoc tindran res a veure amb els del PP, o potser si, ves a saber, i deixant de banda també l'estupidesa i el poc tacte de l'ambaixada espanyola a Holanda que ha vetat la presentació del llibre 'Victus', que l'autor Albert Sánchez Piñol havia de fer a l'Institut Cervantes d'Utrecht per por que “es polititzés l'assumpte”, i deixant de banda per tercera vegada les poc afortunades declaracions del cap de gabinet del president del govern espanyol, Jorge Moragas, que ha qualificat aquest llibre de  "llibre manipulador de la història" tot i que el mateix president Mariano Rajoy va llegir la novel·la fa dos anys i  va explicitar que “era un llibre amb el que va gaudir”, ara va i els xiquets del PP ens regalen una altra perla.

I és que el compte de twitter de Rajoy ha sumat més de 60.000 seguidors en un dia. Apa i Ole! I amb aquesta fita tan espectacular,  ha superat els de Podem per uns quants milers. Que no es pugui dir que ells són menys que ningú! Des de la Moncloa s'han afanyat a desmentir la compra de “followers”' i no es cansen de repetir que es tracta d'un ciberatac. 

Hauré de preocupar-me? Perquè si els entren així en les xarxes,  qualsevol dia algú descobrirà els codis secrets dels míssils de llarg abast espanyols i apa ja l'hem liada! Ai no, que tonta sóc, si Espanya no té míssils. O si? No importa, aquí el més curiós d'aquesta patinada és que la immensa majoria dels nous seguidors que s'han apuntat al compte del president escriuen en  àrab. Si senyor! Aznar parlava català en la intimitat i Rajoy tuiteja en àrab a la xarxa! Això si és un país avançat! No ens deixen votar però els nostres mandataris són del tot poliglotes. Bé, el cert és que la cosa té la seva gràcia i les piulades que fan broma sobre això han estat constants a les xarxes. De fet el hashtag #NoBots i les paraules Twitter de Rajoy s'han convertit en trending tòpic.

Ràpidament, l'equip de Twitter de Rajoy que seran molt bons xiquets però potser haurien de formar-se una miqueta més,  ha atribuït aquest fet a un bot, un programa informàtic que crea perfils falsos i han publicat un tuit per tranquil•litzar el personal i exculpar de pas, el president,

S'està treballant per esbrinar qui hi ha darrere d'aquesta estranya campanya. Donem la benvinguda al nostre Twitter a gent real #NoBots”

Apa, doncs ja em quedo més tranquil·la, però tot s'ha de dir, m'agrada més el tuit d'Alejandro Magnum  que escriu,

A lo mejor Rajoy ha confundido comprar votos con comprar bots.


Ves a saber! J

2 comentaris:

  1. Dubto que Rajoy s'hagi llegit Victus, més aviat va recomanar-lo perquè està escrit en espanyol i, "si es en espanyol, no puede ser malo". Nosaltres cap a la V i ja s'ho faran.

    ResponElimina
  2. Hahahahaha!! Segur que el que diu l'Alejandro Magnum és la pura realitat, encara que costi de creure, o cal recordar la Botella a la campanya per les Olimpiades? Ells són així de mena i sembla que en tenen encara per alguns segles... Nosaltres per sort deixarem de veure-ho ben aviat. Salut!

    ResponElimina