Google+ Edithsme: En Gimp i Jo II

28/3/12

En Gimp i Jo II


En una entrada anterior us vaig parlar d’un nou curs de “Tractament d’imatges “que havia fet a “e-formació”, dons bé ara he fet el nivell “avançat” i us puc dir que ja sé ben bé, perquè es diu així.
El fet és que utilitzant un programet entremaliat que es diu “Gimp” aconsegueixes coses bàrbares amb les imatges. Des de treure-li les arrugues i fer-li un lífting complert a qualsevol fins a recuperar aquelles fotografies velles i malmeses pel temps que semblaven perdudes per sempre.. I per descomptat a treure de les teves fotos tot allò que sempre t’havia molestat (fons, persones....).
Bé el fet és que com la ultima activitat del curs et demanava fer un mapa d’imatges( una imatge on clicant a diferents parts s’obrissin enllaços nous) i aprofitant que aquest blog és també el resultat d’un altre curs amb “e-formació”  aprofito la ben entesa  i us el deixo penjat aquí.
Totes les fotos del mapa han estat retocades  amb aquest programa i els efectes que es poden aconseguir amb una sola fotografia, són sorprenents.
Animeu-vos  “Aturats del mon”. Val la pena fer aquests cursos.
Feina,  feina no se si en trobarem però formar-nos, això si. I fins i tot es possible que algun dia en guanyem les garrofes gràcies a un d’aquests cursos
Si més no, “El saber no ocupa lugar”
Apa, a clicar tots damunt la imatge!


Efecte Andy Warhol De foto a Llapis Efecte comic Umbral Efecte Andy Warhol Nivells

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada