Google+ Edithsme: La crisi segons Albert Einstein

16/7/12

La crisi segons Albert Einstein

Continuant amb la meva rara afició de col·leccionar paraules, frases i reflexions extraordinàries, avui vull compartir amb valtres una petita meravella que he trobat i que tenint en compte els dies que corren, escau de meravella.

És una reflexió de l’Albert Einstein que no té desperdici

 La crisi segons Albert Einstein

“No pretenguem que les coses canviïn si sempre fem el mateix. La crisi és la millor benedicció que pot succeir-li a les persones i als països perquè la crisi porta progressos.

La creativitat neix de l’angoixa, com el dia neix de la nit fosca. És amb la crisi que neix la inventiva, els grans descobriments i les grans estratègies.

Qui supera la crisi, es supera a si mateix sense quedar “superat”

Qui atribueix a la crisi els seus fracassos i penúries, violenta el seu propi talent i per tant respecta més als problemes que a les solucions-

La veritable crisi, és la crisi de la incompetència. L’inconvenient de les persones i els països és la mandra per trobar les sortides i les solucions.

Sense crisi no hi ha desafiaments, i sense desafiaments la vida és una rutina, una lenta agonia.

Sense crisi no hi ha mèrits. És amb la crisi on aflora el millor de cadascun, perquè sense crisi tot vent és carícia.

Parlar de crisi és promoure-la, i callar amb la crisi és exaltar el conformisme. En comptes d’això, treballem dur. Acaben d’una vegada amb l’única crisi verdaderament amenaçadora , que és la tragèdia de no voler lluitar per superar-la”

  
                           

I després d'això, a mi m'agradaria afegir un últim apunt.

"Si lluites pots perdre però si no lluites estàs perdut"




1 comentari:

  1. Estic d ácord em Einstein . de fet em xines la paraula crisi te un doble significat , la paraula te tambe el significat de oportunitat

    ResponElimina