Google+ Edithsme: El futur és... ser diputat!

27/8/12

El futur és... ser diputat!


Segons llegeixo avui a la Vanguardia, el diputat del PP per Ourense, Guillermo Collarte assegurava en una entrevista a “La voz de Galicia” que tot i guanyar un sou mensual del Congres superior a 5000 euros, les passava bastant canutes”.
Canutes ell?
I aquí és on m’he tornat a atragantar amb el croissant de l’esmorzar.


Però com tot en aquesta vida té una explicació més senzilla, l’insigne diputat ha aclarit per a descans del personal, que això li passava perquè “abans i en el sector privat, el seu nivell d’ingressos era més elevat”
D’uns ...12.000 euros al mes.
Pos val!  Això ho aclareix tot.
Quina feina deuria fer abans aquest  xiquet? Em pregunto jo.
Banquer?

També aclareix que si té dificultats per arribar a final de mes és per una circumstancia personal...La compra d’una casa en un moment equivocat.
Pos val!  Ja em deixa més tranquil·la. Benvingut al club petitet!

De tota manera no patiu per ell, doncs l’angelet  té dues cases a Madrid i tot i això segueix cobrant dietes per desplaçament. Ell diu que va intentar renunciar a aquesta despesa però es veu que no el van deixar. Pobret! Així és de pebrots que si no arriba a final de mes algú l’ajudi caram!.  

I és que ja ho dic jo. Els espanyols són poc solidaris. I els catalans, com sempre... encara menys!

Hauríem tots, estar avergonyits de pensar tan malament de la seva persona.
Ell és un diputat caram! I  com a tal es guanya fins l’últim euro dels 5000 que cobra i tot...con el sudor de su frente!

I si no pa muestra un boton...

Durant els mesos que porten de govern, el diputat Collarte no ha presentat ni una sola iniciativa parlamentària quan la mitja sol ser de 36 per diputat. I tan sols ha intervingut en dues ocasions davant les 20 que li correspondria per terme mitjà
Una tasca dura si senyor! I mal retribuïda que caram!

I vist això, he decidit que aquesta nit parlaré molt seriosament amb el meu fill. Res de ser enginyer! Res d’anar-se’n a Alemanya per treballar!
El futur és...  ser diputat! I si pot ser... Pasarles canutes com el senyor Collarte!


1 comentari: