Google+ Edithsme: En un gest de grandesa, Rajoy impedeix parlar el President Mas

22/10/13

En un gest de grandesa, Rajoy impedeix parlar el President Mas

Llegeixo a l'Ara.cat que el President Mas assistirà al Fòrum euromediterrani, que es farà a casa nostra però que el govern espanyol li impedirà fer cap intervenció. Apa i Ole!

Ara resulta que Espanya castiga el nostre President per haver estat un nen dolent! Ai, ai, ai, President Mas, dolentot!

Personalment crec que el senyor Rajoy està molest perquè el president va fer quedar molt i molt malament a la seva delfina Santamaria quan va vindre de visita. Ves què hi farem! Després d'això començo a entendre a quins gestos de grandesa es referia el president espanyol, i si tots són com aquests, en tindrem per temps. I és que ja se sap quan parles amb qui es fa el sord, poca conversació i si a sobre mai troba el moment, pitjor.


Tot i això crec que he trobat la solució. I és que no fa falta que el nostre president parli quan comenci la festa o s'acomiadi educadament  quan acabi el convit, que per cert segur pagarem els catalans ja que es fa en dependències de la Generalitat  i no crec que vagi a compte dels Pressupostos de l'Estat.  Jo personalment el que faria si fos el seu assessor, seria recomanar-li encaridament al president Mas que acabada la festa enviés sens falta un Mail a tots els assistents agraint-los per endavant  la seva visita i disculpant-se per la seva falta de cortesia per no haver-los donat la benvinguda com calia, perquè molt al seu pesar, el govern espanyol li ha negat un altre vegada, el dret a ser amfitrió a casa seva i que potser en un altra ocasió i esperant la ben entesa i que aquesta  sigui propera,  podrà rebre'ls amb més alegria.  

I apa assumpte acabat! El govern espanyol, un altre vegada a quedar en entredit a Europa amb la seva interpretació particular del que és el protocol i les bones maneres i a tragar-se el míssil que amb tant encert havia tingut a bé tirar a casa nostra  (dit això amb tot el respecte que em mereixen les seves persones). I de pas tots els ministres invitats i després de llegir  el Mail , a riures de tots plegats per tanta tonteria com els arriba d'Espanya.

De tota manera, un Ole pels gestos de grandesa amb què el govern espanyol ens bombardeja cada dia, són sens dubte la nostra màxima alegria.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada