Google+ Edithsme: Pere Navarro i l'agressió. Vergonyós senyor Navarro, vergonyós!

29/4/14

Pere Navarro i l'agressió. Vergonyós senyor Navarro, vergonyós!

Apa ja se m'ha tornat a ennuegar el croissant mentre esmorzava, llegint a la Vanguardia que el senyor Pere Navarro ha presentat una denúncia davant els mossos d'esquadra per l'agressió que va patir diumenge per part d'una senyora de mitjana edat que primer se li va acostar i després li va dir, grandíssim fill de puta i  li va clavar un cop de puny a la cara.

Home, home, home, senyor Navarro, a veure si ens aclarim. S’ha passat dos dies llargs  dient a la premsa i a tort i a dret, que la senyora en qüestió li havia pegat una bufetada i li havia cridat fill de puta i ara de cop i volta canvia la versió dels fets i la gleva es converteix en un cop de puny, i la frase fill de puta, en grandíssim fill de puta? A veure si ens aclarim, caram! Que pel que veig si segueixen passant els dies i li segueix donant vostè rebombori a l'assumpte, la agressió en qüestió acabarà sent amb míssils i per part d'AlQaeda.

Vagi per davant que lamento i condemno enèrgicament qualsevol agressió sigui del tipus que sigui, i en el seu cas no faré una excepció, però senyor Navarro... de la mateixa manera que condemno tots els fets d'aquesta mena també condemno amb la mateixa convicció  als que havent-los patit es delecten escampant la seva historia per treure rèdits de la seva persona. I em perdonarà si aquest no fos el cas però associar sense proves aquest fet aïllat a una suposada crispació dels catalans pel procés sobiranista, és pel cap baix, una marranada i una autentica irresponsabilitat. Vergonyós senyor Navarro, vergonyós.

No ha pensat vostè en algun moment que la senyora en qüestió podia haver-li atiat per altres raons que no foren el procés sobiranista? Potser la senyora és una antiga militant de PSC que desencisada amb el partit i amb vostè personalment,  ha decidit de mala manera deixar-li les coses clares o potser és una antiga amant despitada o fins i tot,  una ex ludòpata que està molesta amb vostè pel recolzament del seu partit al BCNworld. De motius senyor Navarro n'hi ha tants com desmotius envers la seva persona. I exposades així  les coses, per què no esperem a veure que ha de dir la senyora, abans de treure conclusions precipitades i escampar-les com cants de sirena per tots els mars de la terra?

Potser seria hora que medités seriosament sobre el que representa ser polític a Catalunya i potser també fer cas de les assenyades paraules de la seva companya,  la senyora Valenciano,  que després de lamentar profundament la tensió social creixent, ha subratllat que, els polítics tenen l'obligació de fer alguna cosa per rebaixar-la .
Apa i Ole! Doncs a la feina nens, a la feina!

Per cert, agrair personalment a la senyora Rosa Díez, de UPyD  les seves primeres paraules en saber de l'incident i que sens dubte donen resposta a aquest nou clima d'entesa política que ara comença  pel que fa a l'obligació del polítics de rebaixar l'ambient de crispació que al seu entendre, es viu a casa nostra.

La tensió contra els polítics  és especialment virulenta a Catalunya.


Si senyor, un apa i Ole per la Senyora Diez!

1 comentari:

  1. Sembla ser que la senyora li va dir: - Tu ja saps de què va..., però el botifler ho nega.

    ResponElimina