Google+ Edithsme: A la Verge tampoc la deixaran votar!

14/4/14

A la Verge tampoc la deixaran votar!

A finals de febrer el Ministeri de l'Interior va concedir la Medalla d'Or al Mèrit Policial amb caràcter honorífic a la Mare de Déu Maria Santíssima de l'Amor, i ara l'Audiència Nacional ha admès a tràmit una demanda de les entitats Europa Laica i Moviment cap a un Estat Laic, que qüestionen tal distinció

Home, home, home,...  parlem-ne. En principi, jo personalment crec que la Verge es mereix això i molt més. Perquè haver d'aguantar cada nit les nostres agres pregaries ja té mèrit de per si. Ara bé, no estaria més contenta la Verge si en comptes de distincions i medalles, li donessin més bones obres i més conviccions? I on caram li clavaran la medalleta, em pregunto jo?

I després hi ha el problemeta de la Llei 5, que en el seu article 5 diu que els requisits per a la concessió de la medalla són entre d'altres: 
...mort en acte de servei, patir mutilacions o ferides greus, o realitzar algun servei de transcendental importància que posi de manifest les seves excepcionals qualitats de patriotisme, lleialtat o abnegació.
Pos no sé jo ...!

I aquí arribem al veritable quid de la qüestió, i és que els demandants argumenten que, no es pot concedir aquesta distinció a una figura religiosa perquè,
... no és persona ni té entitat jurídica, i per tant, no pot ser subjecte de dret ni d'obligacions, de manera que consideren que la condecoració no s'ajusta als criteris establerts per la legislació.

Apa i Ole ! Ara ja ho entenc tot! Resulta que la Verge és com els catalans... No té entitat jurídica  i per tant no pot ser subjecte de dret ni d'obligacions! Clavadeta a naltres, si senyor!

Pos ho té clar la Verge, es quedarà sense medalla i a ella tampoc la deixaran votar.


1 comentari:

  1. Mai m'hauria passat pel cap comparar-nos amb la verge, però mirat d'aquesta manera...:-)

    ResponElimina