Google+ Edithsme: Te vas a enterar, catalán de mierda!

19/4/14

Te vas a enterar, catalán de mierda!

Rafel Martí, després de la pallisa
Foto: Ara.cat
De fet la primera vegada que algú em va dir “Catalan de mierda”, va ser un cambrer a Madrid, però d'això ja fa més de trenta anys i ara per ara pensava que ja no ho tornaria a escoltar mai més, però si, i ni més ni menys que de boca d'un Policia Nacional, en plena democràcia i ben apropet del nostre Rei que no creu en quimeres.

Els fets van passar dimecres passat quan a la mitja part de la final de Copa del Rei, Rafel, un noi de 26 anys i de Cadaqués, va anar al lavabo i sense moure un dit es va armar “la marimorena”. Segons explica ell,  un policia el va agafar pel coll i li va etzibar, "Te vas a enterar, catalán de mierda", i tot seguit set policies més el van immobilitzar i li van començar a pegar de valent. Apa i Ole!

Els policies que alegrement i contagiats sens dubte per l’ambient festiu del moment li van inflar la cara a hòsties, argumenten que tal pallissa era necessària perquè el xiquet va oposar resistència i no es va voler identificar. Home, penso jo que entre hòstia i hòstia li havia de ser difícil al noi treure el carnet a temps per identificar-se, però això és tan sols una opinió.

Home, home, home, senyors policies tanta resistència va oposar el noi i tan greu va ser el seu delicte que van ser necessaris vuit policies per a reduir-lo? Va ser necessari pegar-li amb tanta força i que en Rafel acabés a l’hospital amb la cara feta un nyapo i un parell de costelletes malmeses? I tot això per a que? Per a que després el portessin al calabós emmanillat com si fos un delinqüent i a les poques hores el tinguessin que deixar lliure sense fiança i acusat d'una  resistència que ell nega haver oposat?

A veure... que a mi em digui catalan de mierda,  un senyor del carrer, pòs allà ell, serà una de les mostres de carinyo a les que ens tenen tan acostumats alguns dels PP, però que la Policia Nacional actuï com en els anys de Franco, doncs no. A mi personalment em sembla un fet extremadament greu.

La policia senyors meus, sigui, espanyola, catalana, basca o sevillana és de moment i si ningú em corregeix, la policia de tots,  i és per això que no entenc que li fotin una  pallissa majúscula a un noi senzillament perquè va tenir,  al seu entendre, el desencert de portar una estelada penjada a l’esquena i  això  pel que veig, en un tros de la nostra Espanya mil·lenària on la policia encara no s'ha assabentat que ara estem en democràcia.


Te vas a enterar, catalán de mierda? Està clar que són més dels que em pensava els que no entenen res de res.

3 comentaris:

  1. Buf, espero que no siguin tants i que aquesta agressió sigui un fet aïllat

    ResponElimina
  2. Si Jo tame ho espero !
    I Tambe dic ufffff!

    ResponElimina
  3. Ja ha començat la campanya de convertir la crispació política en crispació social i cal no deixar que ens provoquin.

    ResponElimina