Google+ Edithsme: Francisco Vázquez, ex-alcalde socialista de la Corunya diu que "la immersió lingüística a Catalunya ve a ser com la persecució que feien els nazis dels jueus ".

13/12/12

Francisco Vázquez, ex-alcalde socialista de la Corunya diu que "la immersió lingüística a Catalunya ve a ser com la persecució que feien els nazis dels jueus ".


Apa, ja se m’ha tornat a atragantar el croissant de l’esmorzar tot llegint al Ara.cat que l'ex-alcalde de la Corunya i per més Inri del PSOE, Francisco Vázquez, diu que la immersió lingüística a Catalunya ve a ser com la persecució que feien els nazis dels jueus.

Apa i Olé!
Pos donem gràcies tots, que aquest senyor no sigui del PP. Sens dubte hagués fet carrera el xiquet.

I és que en una entrevista, al programa 'ForoAberto' de TVG l’han preguntat sobre la llei Wert i l’increment de l'independentisme que pot provocar. I per a pasmo i estupor dels tertulians aquest ex-alcalde i ex ambaixador espanyol al Vaticà, ha respost:

Jo defenso el que diu la Constitució, que és molt clara i diu que tots els espanyols tenen el dret i el deure de saber el castellà, i que a les comunitats autònomes on hi hagi una llengua pròpia tindran el dret a “saber la llengua pròpia.

A Catalunya s'estan vulnerant els drets de la persona i els drets dels ciutadans amb la immersió lingüística.

No veig cap diferència entre un jueu amb l'estrella de groga perseguit pels nazis i un nen castigat per parlar castellà al pati de l'escola.
Apa i Olé un altre cop!


Dit això i havent-se quedat descansat el senyor ex-alcalde,  un dels tertulians, el periodista Anxo Lugilde,  que pel que sembla ha de tenir una mica més de seny que els altres i suposo que basant-se en la presumpció que el senyor Vázquez era dels que creia de veritat la llegenda urbana que a casa nostra castiguem els nens que parlen castellà a l’escola,  li va apuntar que “els jueus perseguits pels nazis acabaven en un crematori".

I tot enardit pels seus 5 minuts de gloria aquest ex-alcalde conegut i reconegut per la seva antipatia a tot el que fa olor a nacionalisme i famós també per la defensa de la cooficialitat del topònim castellà de la ciutat "La Coruña" i del gallec "A Coruña" es desmelena afegint que,

No hi ha cap diferència, per la situació de denúncia i d'aïllament. És inconcebible que això passi en una societat democràtica.
Apa i Olé per tercera vegada!

I és que per si no en teníem prou els catalans amb els esborranys que es perden dins els calaixos i amb els toros braus que es creixen amb els càstigs ara va i a les files dels socialistes espanyols, els hi ressusciten els espectres tot aixecant-se amb ganes d'armar follon.

I per acabar de digerir aquest desgavell d'estupideses a les que per desgràcia ens tenen acostumats els polítics d'aquesta Espanya mil·lenària, crec jo que fore bo recordar les declaracions que va fer aquest home al 2008 per al diari El Mundo en relació a quines comunitats son Nacionalitats històriques i quines no.

La única comunidad que tiene un concepto histórico diferente es Navarra y, si usted me apura mucho, Granada" [...] "Granada tuvo una singularidad especial muy marcada por su propio concepto de reino independiente desde el punto de vista cultural" [...] "A partir de ahí, todos los demás en el mismo pelotón, todos. Los que fueron condado de un reino, como es el caso de Cataluña, que era un condado del Reino de Aragón, y los que simplemente llegaron al nivel de señoríos, como es el caso de lo que hoy conforma la comunidad autónoma vasca.

Apa i Olé per quart cop!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada