Google+ Edithsme: Rajoy: Dialogaré de tot allò dialogable

28/12/12

Rajoy: Dialogaré de tot allò dialogable



I és que amb aquesta memorable frase i fent balanç de l’any 2012, el nostre estimat president de la nostre estimada Espanya mil·lenària s’ha senyat en salut i ha recollit el guant que el conseller de la Presidència, Francesc Homs, li ha llançat sobre una possible reunió dels presidents espanyol i català.

Faré tot el que estigui a les meves mans per reconduir la situació [amb Catalunya]

Home, personalment jo crec que no hauria de marejar més la perdiu i abstenir-se de reconduir res més. Ja hem vist els catalans durant aquest any del seu mandat,  com se les gasta el  senyor President en això de reconduir les situacions i ves per on, sempre en sortim escaldats. I si no que li preguntin al ministre Wert o al ministre Gallardón, per citar alguns dels Ministres més dialogants.

Conec quines són les responsabilitats assumides i les lleialtats a les que em dec.

Caram ....això si  fa por!
També ha afegit que farà el que calgui  per,

Millorar l'encaix territorial però respectant els procediments, amb lleialtat recíproca i primant allò que ens uneix.

Doncs aquí l’hem ben esgarrada caram!  Perquè gràcies a les seves polítiques de sensibilització pel que fa a Catalunya, actualment tenint molts pocs punts d'encaix i molts menys d'unió o reciprocitat.
Ves què hi farem ! Ja s’ha encarregat el nostre estimat president Rajoy i la seva cort d'anar dinamitant sistemàticament els ponts i les vies de comunicació que ens unien fa uns anys i en millors ocasions.

Els punts d'entesa no els he trencat jo.

Apa home! I ara dirà el senyor Rajoy, que com sempre, tot ha estat culpa dels catalans!
Bé, el cert és que m’alegro que el president Rajoy vulgui dialogar tot allò dialogable. Tot i que em preocupa una mica que no hagi matisat el que ell considera dialogable.

Potser si, que aquest any 2013 serà millor per al diàleg. Pot ser si.  Però se’m fa una mica difícil de creure al senyor president, si més no pels antecedents que l’avalen i sobretot perquè després de manifestar  aquestes esperançadores declaracions s’ha negat  completament a una possible flexibilització del dèficit autonòmic com reclamen algunes autonomies, coresponsabilitzant-les del dèficit acumulat que ara s'ha d'eixugar.

Això és diàleg. Si senyor. Això és diàleg. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada