Google+ Edithsme: Els cursos del SOC

16/2/12

Els cursos del SOC




SOC
Quan vaig ingressar al selecte grup “dels Aturats del món”, d’això ja en fa més de sis mesos, el primer que vaig pensar va ser ...Ostres, i ara que? Espero que em caigui una feina del cel? Que es produeixi un miracle i resulti que la gent de la meva edat els hi resultem cost zero a les empreses? Doncs no. Em vaig decidir per reciclar-me i obrir-me una mica al món. A la fi ,sóc de les persones que creuen en la importància d’una formació continuada .Crec que vivim en una societat canviant i dinàmica, massa de vegades i cal reciclar-se. És per això que vaig entrar a les pàgines del SOC i apa! El difícil va ser triar el curs adient per a mi. Que és el que volia fer? Que és el que feia bé?

La realitat és que m’agrada i se’m dona bé tot el relacionat amb la informàtica i em crec capaç de cercar, reagrupar i sintetitzar qualsevol informació en funció d’un objectiu encomanat.
Doncs si els meus objectius laborals podien anar creixent i encaminar-se a altres coses que no foren rere un taulell , com tasques d’arxiu, actualitzacions.. . Perquè no ?
I així és com m’he apuntat a diferents cursos del SOC “Edició de vídeo” “Tractament d’imatges” i ara aquest últim “Edició de blocs aplicats a l’àmbit laboral”
I és d’aquests cursos i d’altres que penso fer que us parlaré en altres entrades. Tan sols dir-vos que han estat experiències molt positives i que m’han aportat molt, tant de creixement personal ( gràcies per damunt de tot als meus companys de curs i als tutors pertinents) com de creixement laboral
Per cert, val a dir que tots aquests cursos, tot i que es poden fer presencialment jo els he fet online , perquè  d’aquesta manera podia gestionar millor el meu temps.
De tota manera si pertanyeu a aquest selecte i cada vegada més ampli grup dels “aturats del món” us recomano que llegiu els blocs de la Veronica,  Cristina i  Carme, 

1 comentari: