Google+ Edithsme: Bankia i les prostitutes

11/6/12

Bankia i les prostitutes


Home, home, home! 

Escolto amb sorpresa a TV3 que a partir d’ara multaran amb 30.000€ a les prostitutes i als conductors de les carreteres catalanes. Doncs val.

Però tot seguit em vénen al cap dues reflexions i per tant també se’m plantegen dues preguntes. I això no és bo. Gens bo. 


Sense entrar en controvèrsies inútils sobre el tema, la meva primera pregunta és , com caram s’ho faran per cobrar les multes? Perquè dic jo, que si aquestes dones tinguessin 30.000€ estalviats no es dedicarien a això. I si els clients també els tinguessin anirien a un altre lloc. Dic jo.

Segona pregunta , Perquè, en lloc de perseguir i sancionar aquestes dones, que prou desgràcia tenen, les autoritats pertinents no es dediquen amb el mateix empeny a perseguir directius de Bankia? Dic jo.
Perquè a mi, com a molts, ens agradaria saber quelcom del tema. Que? Qui? Com? I sobretot si algú que no siguem naltres, pensa pagar per la desfeta?

2 comentaris:

  1. Si, hija, si,
    EL BANCO EUROPEO LE DA 100.000 € A ESPAÑA.
    Dentro de un par de meses me explicáis en que ha mejorado esta noticia vuestra vida, y la comparáis con lo que ha cambiado para los grandes inversores en bolsa, para los bancos, y por supuesto para los políticos y sus sucios negocios, Al tiempo. Andrés

    ResponElimina
  2. Be. jo tambe dic el mateix que tu

    ResponElimina