Google+ Edithsme: El Senyor Monago i el pacte fiscal català

27/6/12

El Senyor Monago i el pacte fiscal català



Home, home, home, avui precisament que estava tan contenta perquè no se m’ha atragantat el croissant de l’esmorzar amb cap noticia de la Vanguardia i apa! Se m’atraganta l’ou ferrat del migdia veient el telenotícies de tv3.

I és que no n’hi ha per menys. Tot ha succeït quan he escoltat al president d’Extremadura afirmant que "el pacte fiscal català seria catastròfic per a Extremadura i la resta d’España perquè això suposaria trencar el principi de solidaritat entre les diferents regions i espoliar-les. I és per això que proposa un gran acord extremeny per lluitar contra aquest nou finançament català".


Home, home, home, no ens poséssim pas nerviosos!

I tot seguit afegeix que "si a Europa la insolidaritat la representa a Alemanya, a Espanya la representa el pacte fiscal català. I que tot això ho fa... per amor a Catalunya"

Per amor a Catalunya?
Doncs que vol que li digui ...que no ens estimi tant i que ens deixi en pau. Caram!

Pot ser li hauran sabut a poc els 20 milions de euros que aquest any ha aconseguit d’avançament del deute històric en els pressupostos del 2012. Potser considera que a Catalunya no li fan tanta falta, o pot ser pensa que si aconseguim el pacte no podran construir més autopistes a costa nostra perquè en aquest cas igual les podrem construir naltres... i a casa nostra.

Vés a saber! I com ja he dit en altres ocasions...

Chapeau senyor Monagol! És la gent com vostè, la que fa que cada vegada m’agradi més aquest meu, petit, gran país, insolidari i irrespectuós al que pertanyo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada