Google+ Edithsme: Eduardo Inda, el periodista de "El Mundo" que vincula al President Mas i la família Pujol amb suposats comptes a Suïssa

17/11/12

Eduardo Inda, el periodista de "El Mundo" que vincula al President Mas i la família Pujol amb suposats comptes a Suïssa


Eduardo Inda, anomenat Don Pantuflo, és el periodista de ”El mundo” que ha signat l’autoria de la informació que vincula Artur Mas i la família Pujol-Ferrusola amb suposats comptes irregulars a Suïssa.
I qui és aquest senyor (per dir-li d'alguna manera) us preguntareu?

Doncs el mateix que el 2002 va ser nomenat director del diari El mundo a les illes Balears i que va ser àmpliament criticat per molts mitjans de comunicació davant la seva poca parcialitat en tractar d'influir  i des de la posició privilegiada que ocupava en aquest diari, en l’electorat Balear a fi de beneficiar  el que després seria el president de les illes, el senyor Matas (PP), el mateix que després seria imputat en nou delictes de presumptes desviaments i apropiacions indegudes.


El mateix que el 2007 va ser nomenat director del diari Marca provocant  amb la seva manera de fer, el desacord de molts dels redactors d'aquest diari que l’acusaven d'abusos desmesurats pel que fa al sensacionalisme amb que embolcallava les seves noticies. De fet el 2010 i després d'una campanya de desprestigi poques vegades vista en un mitja de comunicació contra el llavors president del Reial Madrid, Ramón Calderón  aquest horroritzat va declarar públicament que “el diario Marca está dirigido por un psicópata”. Completament d’acord.

El mateix que després va engegar una campanya de desprestigi sense precedents  contra el Senyor Pellegrini ,  aleshores entrenador del Reial Madrid, i tot per forcar la seva sortida. I va ser una campanya tan dura i tan sensacionalista que en confirmar-se el cessament del tècnic, el principal diari de Xile el va acusar públicament d'organitzar la campanya  contra el tècnic.

El mateix que el 2010 deia allò de “Hay que parar a Messi por lo civil o por lo criminal”. I el mateix que el 2011 jurava i perjurava per la seva mare i fills que Neymar jugaria al real Madrid.  I el mateix que assegurava que  Pep Guardiola “me ha puesto en la diana al más puro estilo fascista. Si me pasa algo, él será responsable".  I el mateix que reclamava  que “Los árbitros deben proteger a Cristiano Ronaldo"

El mateix que va acusar de dopatge i després va condemnar  sense proves l‘atleta de Palència, Marta Domínguez, mostrant a la portada del diari Marca el  següent titular. Marta tambien era mentira

El mateix a qui més de 30.000 internautes i per  Facebook li demanaven que dimitís d'una punyetera vegada. El mateix que va utilitzar el diari Marca per venjar-se de Siro López. El mateix que va escriure el  llibre “Urdangarin: un conseguidor en la corte del rey Juan Carlos". I el mateix que ara vincula en un esborrany de ves a saber on i de ves a saber qui,  als Pujol i els Mas, amb uns suposats  comptes a Suïssa.

El señor Mas padre era el testaferro de Pujol. A la familia Pujol se le han descubierto numerosas cuentas en Suiza y Ginebra

I per acabar de rematar-ho o per si no havia quedat del tot clar, avui afegeix:

Cataluña es una cleptocracia. Yo creo que el tema de la independencia es importante, pero es secundario al lado del apego que le tienen al dinero.
Le ha dicho al ministro del Interior, Jorge Fernández Díaz que lo que tiene que hacer es preocuparse de ahondar en la investigación, y matar al presunto mensajero.

Molt oportú si senyor! Massa al meu entendre. Bons amics ha de tenir aquest periodista per fer-li arribar aquestes lletres tan despresa.  I tan oportunament si senyor!  D’on les ha tret? Qui els hi ha donat? Existeixen de veritat? Qui pagarà els advocats de Don Pantuflo? Els mateixos que l’han escrit l’esborrany?

Calumnia que algo queda! Aquesta ha de ser la interpretació que fa aquest senyor de la vida. I per desgracia i pel que es veu  la d'altres també.  I si no, no s’entén la presa que es donen algun dels nostres polítics i per a més inri catalans, per seguir  l’estela al tal Don Pantuflo.

Pere Navarro, el mateix que diu que el seu partit és l’alternativa sensata,  no ha desaprofitat el moment per perdre la sensatesa i disparar a tort  i dret per esgarrapar algun vot. I tot, sense saber-ne res de res, ni  res del cert. Només el que ens ha dit Don Pantuflo. 

Mas vol una Catalunya independent, nosaltres una Catalunya decent.
Jo no tinc cap compte a Suïssa. Demano Mas que respongui categòricament sobre les acusacions. La resposta és senzilla. Que Mas respongui amb un 'sí' o un 'no'. Jo la puc respondre ràpidament, jo no tinc ni n'he tingut, i ell?

CiU aixeca la cortina de fum de la Catalunya independent per tapar les retallades i els seus presumptes casos de corrupció. El PSC defensa una Catalunya decent

Una Catalunya decent? Jo també la vull  senyor Navarro però no ho aconseguirem amb gent que com vostè ataca a tort i a dret emparant-se en la seva suposada sensatesa.
Un compte a Suïssa ? Home ja posats a fer, jo prefereixo les illes Caiman. Són mes exòtiques
Presumptes casos de corrupció? Home jo li diria que si són presumptes, no els diga. Tal actitud senyor Navarro, la considero inoportuna i de pas el podria castigar a les urnes.

Carme Chacón(PSOE) exministre de defensa

Soy rotunda y radicalmente contraria a la independencia de Cataluña"
Para los de abajo, recortes y banderas. Para los de arriba, poder y dinero, da igual en Suiza y Liechtenstein. Para el dinero y los desfalcos, no les importan las fronteras",. "Ahora entendemos lo del Estado propio, no lo quieren propio de los catalanes, sino para ellos, para apropiárselo ellos

Ara és ella la que juga brut?
Sempre he pensat que aquesta xiqueta des que va ser Ministre de Defensa en l’anterior govern  havia canviat. Però tant? Penso jo que haurà passat massa temps jugant amb tancs i soldats i ara li va la brega. O pot ser la han abduït i en una trobada secreta amb el Ministre Wert, aquest ens l’ha espanyolitzat sencera? Tal com parla i si no la conegués de temps jo  diria que pertany al partit del PP.

A veure. Jo ja entenc que estiguin desesperats els xiquets, perquè el vaixell  s’escora i no saben bé si aconseguiran arribar a temps a la costa però ...Aquests polítics que disparen a tort i a dret sense tindre cap prova contundent són els que diuen que el seu partit representa a Catalunya l’alternativa sensata? Doncs anem ben apanyats si això es sensatesa!

De Cospedal (Secretaria General del PP)

Els territoris no tenen comptes a Suïssa, els tenen les persones
Us imagineu que hagués sortit la notícia que l'Alícia té comptes a Suïssa?".
Si m’hagués passat a mi,  com a presidenta de Castella-la Manxa, hauria hagut de dimitir.

Doncs jo aprofitaria l'avinentesa per parlar amb els altres presidents i expresidents de comunitats germanes i totes del PP que estan a la brega batallant amb masses causes penals obertes. Cal predicar amb l’exemple Senyora De Cospedal! Cal predicar amb l’exemple i no donar lliçons de moralitat i en especial als catalans que ja n'estem una mica farts. I si algú ha de dimitir, comencin vostès per donar exemple. I arribats a aquest punt em permetrà senyora De Cospedal que introdueixi  en aquesta entrada una de les frases preferides de ma mare,
 Dime de lo que alardeas i te diré de lo que careces

Alicia Sánchez Camacho (PPC)

No faci servir els catalans per tapar els possibles casos de corrupció que afecten CiU.

Home, senyora Alícia,  ja hi tornem a ser!  Declaracions com aquestes no li faran guanyar vots. Si de cas en cedirà. I és que cada vegada que als catalans ens han tret de polleguera ens encenem com  a torxes

Quines ganes Senyor, quines ganes que passin les eleccions!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada