Google+ Edithsme: Un nou calendari dels Bombers 2013 es suma a la Marató de TV3. Aquest any doble ració!

13/11/12

Un nou calendari dels Bombers 2013 es suma a la Marató de TV3. Aquest any doble ració!


A veure ,
el primer que cal aclarir és que aquest nou calendari no és el que cada Nadal ens porta el bon Pare Noel per alegrar-nos el començament del nou any.

El calendari en qüestió i que s’exhaureix pocs dies després del seu llançament és el calendari ACE Bombers de Barcelona (l’Agrupació Cultural i Esportiva del Cos de Bombers de Barcelona) i que serveix per finançar una part de la seva participació en les Olimpíades de Policies i Bombers  que es celebren cada dos anys i que en aquest 2013 es celebrarà a Belfast. Però alhora aquest calendari serveix també per finançar fundacions que ajuden a nens amb problemes socioeconòmics (aquest any a la Fundació Social del Raval).
Aquest calendari ja és a la venda  i tot i que molts esperarem els dies de Nadal per baixar a Plaça Catalunya i comprar-lo de mans dels mateixos bombers que han posat per al calendari, els més impacients ja podeu trobar-lo a

Calendari ACE Bombers de Barcelona 2013


El nou calendari i que s’ha editat únicament com a iniciativa solidaria dels Bombers de Catalunya per tal de recaptar fons per  la Marató de TV3 contra el càncer ha estat impulsat per diversos membrés d'aquest cos, aficionats als esports d'aventura i hi han col·laborat també diverses actrius i actors  i professionals del món de la imatge.

Aquest calendari el podreu trobar a  

Calendari Bombers de Catalunya- Marató TV3

                    
Independentment quin calendari compreu o  si els compreu tots dos, recordeu  que han estat realitzats per respondre a una bona causa. I personalment us diré que aquesta és una bona manera de conèixer els nostres bombers i per si de cas i espero que per si de res i mentre truquem a emergències perquè vinguin a rescatar-nos, creueu els dits i desitgeu que el que us tregui per la finestra en cas de necessitat sigui un d'aquests xiquets.

1 comentari:

  1. Jo ¡¡¡ com estan aquest bombers . macos solidaris i segurament tots en parella . pregaré Peró , tal i com tu dius , perquè sigui algun d´aquest xiquets el que vingui a rescatar me si ho necessito en algun moment . Hurra per ells

    ResponElimina