Google+ Edithsme: El Culebrón català. Primer el President Mas i la família Pujol i ara Felip Puig i els Mossos

19/11/12

El Culebrón català. Primer el President Mas i la família Pujol i ara Felip Puig i els Mossos

Avui llegeixo al Ara.cat que per si no n'hi hagués prou amb l’enrenou dels suposats comptes corrents a Suïssa  del  President Mas i de la família Pujol, ara va i el col·lectiu  ultradretà Manos Limpias, ha presentat també una denúncia davant el Fiscal general de l’Estat contra la família Pujol, per un presumpte delicte contra la hisenda pública i el blanqueig de diners basant-se en un esborrany que va aparèixer sobtadament, i per art de màgia a la taula del periodista del Mundo, Eduardo Inda. 
Un psicòpata, i no són paraules meves, són  paraules del ex president del Real Madrid Ramon Calderón.  
Apa i Olé!

Tot seguit i sense perdre un moment, el nostre estimat Ministre Montoro,  s´ha apressat amb una urgència i diligència dignes d'elogi  a comunicar a tort i dret que investigarà tot això basant-se en una única premissa,

Quan hi ha indicis de tinença de comptes no declarats a la hisenda pública  la prioritat del govern espanyol és lluitar contra el frau fiscal.

I contra el frau electoral dels catalans, res de res? No hi ha cap premissa?
Haver començat  a fer-ho abans home, haver començat abans ! Que de causes pendents el Partit Popular en té un gavadal.

I seguin amb el culebrón català, perquè per desgracia en això ens hem convertit els catalans, va i avui  aquest diari torna a atacar la nostra credibilitat publicant que una carta anònima trobada a Fèlix Millet en un escorcoll a casa seva indica que es van pagar 250.000€ a F.P .
FP?
I segons dedueixen els grans caps pensants del diari el Mundo, FP és ni mes ni mes menys que Felip Puig.
Apa i Ole!

I per acabar-ho d'adobar afegeixen que el Comandament dels Mossos catalans va destruir les proves i que la carta en qüestió es va amagar.
I  apa, ja tenim a Felip Puig querellant-se contra el diari i als mossos anunciant "accions legals"!

I per si ens haguéssim quedat amb ganes els catalans i no estiguéssim poc molestos o gaire cabrejats, va i el mateix diari acusa els mitjans de comunicació catalans de no fer el suficient cas de les seves informacions tot etzibant-los que,

Són incapaços de treure ni que sigui mitja notícia d'una cosa que no sàpiga tothom.

Vamos,  que els ha dit inútils i idiotes en quinze paraules. Home, jo personalment crec que precisament els mitjans de comunicació catalans són del milloret que es pot trobar. I si no estan segurs d'una informació no la editen i prou. Val a dir també que si jo fos d'algun mitjà de comunicació català m’afegiria també a la festa amb un parellet o tres de querelles. I és que al final tindrà raó la senyora Alicia Sánchez Camacho.  Juntos sumamos

Però no acaba aquí la cosa doncs per acabar d'arrodonir el suspens d'aquest inesgotable i sorprenent culebrón català  va i el senyor Inda (el psicòpata, tal com el va batejar el senyor Calderón) afegeix que,

L'informe és aquí, en mans de responsables policials i d’algú de més alt nivell, que no respon a criteris polítics

Ostres, això és millor que el CSI! Quin suspens!!!!  I jo em pregunto... qui serà aquest algú de més alt nivell?  De què em sona a mi això? Ja ho recordaré.

Veureu com al final l’assassí serà el que li ha donat la informació a Don Pantuflo (així és com es coneix col·loquialment a aquest il·lustre periodista)

Que voleu que us digui... Els catalans som idiotes! I jo personalment començo a estar una mica tipa i un molt fastiguejada què m'intentin manipular amb certes maneres.

Crec que ara i més que mai és necessari votar i de passada muntar nosaltres mateixos la nostra pròpia pel·lícula.

Per cert... I que diu Rajoy sobre el tema?
És una falsedad que el Estado quiera destruir a Mas
Apa i Olé!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada