Google+ Edithsme: María de los Llanos de Luna denuncia Figueres i Girona pels trens de la diada

20/11/12

María de los Llanos de Luna denuncia Figueres i Girona pels trens de la diada


Apa, ja hi tornem a ser!
Ara resulta que com el Ministre de l’Interior no troba el presumpte esborrany que acusa el President Mas de tots el mals,  i davant la necessitat imperiosa de trobar alguna altra cosa amb la que torpedinar als soferts catalans i de pas ajudar a embrutar una mica més aquesta ja de per si bruta campanya, va i la nostra estimada Delegada del govern del PP a Catalunya, la senyora Llanos de Luna, afegeix més benzina a la foguera, instant l’advocat de l’Estat que porti als tribunals els ajuntaments de Girona i Figueres per la contractació de dos trens a Renfe, l’11 de Setembre, i  que van servir per portar els que volguessin  a la manifestació.

I aquí és on be el més graciós de la historia, i dic graciós per no dir altra paraula més grossa, perquè el que potser no sabia la Delegada del Govern del PP, ja sigui per presumpta desídia o perquè últimament es perden massa presumptes papers, és que aquests dos trens no han costat ni un euro als ciutadans. Ni catalans, ni espanyols, ni marcians.
I per què?


Doncs perquè cada viatger va pagar el seu bitllet. I a més amb tanta gent  i tant viatger es va crear un superàvit de 2.500 € que van utilitzar els  dos ajuntaments  per ajudar al Banc dels aliments.

Dic jo que serà delicte a Espanya donar de menjar als altres.
Apa i Ole!

No és d'estranyar doncs que  després de rebre, i per sorpresa, el requeriment de convocatòria per al judici que es farà el dia 14 de gener, l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, atribuís el contenciós  a una persecució política de l'Estat espanyol. I que l’alcalde de Figueres,  Santi Vila,  expressés el seu malestar i disgust tot afegint que això és una actuació grollera contra les ciutats de Figueres i Girona i que el  Partit Popular  utilitza els serveis de l'Estat per qüestions partidistes. Utilitzen aquesta actuació judicial  per donar una imatge de radicalisme dins d'aquesta campanya de la por, fent servir qualsevol pretext per fer-la.

I arribats a aquest punt i cansats de tant joc brut i  de tanta idiotesa per part d'alguns,  jo em pregunto...
Que diu Rajoy sobre el tema?

És una falsedat que  desde el Estado se haya puesto en marcha una campaña  para intentar destruir el proyecto soberanista

Crec jo en  veient  tot això  que el senyor Rajoy ha perdut una mica més que els esborranys en aquesta  qüestió i per si de cas hauria de revisar el seu despatx.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada