Google+ Edithsme: M'agradaria donar les gràcies al president Mas

27/11/12

M'agradaria donar les gràcies al president Mas


M’agradaria des d'aquí i després de les eleccions catalanes, donar les gràcies al President Mas per haver fet possible que visqués un dels moments més bells de la nostra història més recent. Per un breu temps vaig creure que un altra Catalunya era possible. Que un altra manera de fer i de conviure era a l’abast de molts de naltres. Per uns breus moments una il·lusió compartida per molts s’obria camí i es perfilava com una mena de sortida a l’apatia que moltes vegades envoltava la nostra vida. Sabíem que no era la solució més còmoda i també que plantejava molts dubtes,  però caram senyor President, jo personalment l’he  gaudit de cap a peus!

Ara molts despertem del bell somni que ens acaronava i de sobte se'ns apareix la veritat més crua. Vagin per davant les meves més sinceres disculpes ja que considero que vam ser molts els catalans que com jo i amb les nostres accions el vam menar a canviar moltes de les còmodes regles que fins les hores regien el joc. Era una aposta arriscada i molts pocs haguessin agafat el guant però que caram,  els catalans quan juguem, juguem! I és que davant el que es pugui pensar,  la nostra rauxa i el nostre seny sovint s’alteren per causes externes.

Dit això em remetré al que he llegit a la Vanguardia per part d'Enric Julian i que es refereix a un comentari pescat a la xarxa i que ho resumeix ben bé tot.

Els catalans hem demanat  a Mas que ens fes sentir l’emoció del vertigen i alhora li hem tret la xarxa. No tenim solució
Totalment d'acord

Un últim apunt que no mereix cap tipus de reflexió. Em refereixo a l’últim Twitter del senyor J. Ramírez

Quien nos iba a decir que en la redacción del mundo tendríamos la sensación de haber ganado unas elecciones autonómicas

Home, jo personalment crec que no haurien en d’atorgar-se tot el mèrit, doncs corren veus pel carrer, que van tenir molta ajuda.

1 comentari:

  1. Personal ment crec que el senyor mas ha estat valent i r encara que potser el resultat de les eleccions no hagi sigut el esperat , ha fet un trencament en els models de "Apoltronament" em la cadira del governant , a donat mobilitat i noves perspectives de governar . Ara haurem de esperar, a on ens porte tot això, Peró el que es clar es que Els Catalans gracies al senyor Mas no serem mes un cero a la esquerra , Desitjo per el be de tots que la mateixa valentia i ganes de tirar endavant el país, sigui acompanyada per la disponibilitat de recolzar la governabilitat de Catalunya per els altres partits Peró tot això ho anirem veien en el temps "

    ResponElimina