Google+ Edithsme: Esperanza Aguirre y el greu error del TC de l’Espanya de més de 3000 anys d'antiguitat de legalitzar Bildu (Twitter)

22/10/12

Esperanza Aguirre y el greu error del TC de l’Espanya de més de 3000 anys d'antiguitat de legalitzar Bildu (Twitter)


I jo que creia que amb la retirada d’Esperanza Aguirre de la política activa se m’havien acabat les indigestions del matí mentre esmorzava tot llegint les seves declaracions a la Vanguardia i apa! Torna a la càrrega des del seu compte a Twitter.
I per si no en teníem prou amb les seves desgavellades declaracions on xifrava l’edat de ”La gran Nacion Española" en tres mil anys d'antiguitat tot afegint que aquesta visió històrica “és el que haurien d'aprendre els nens perquè aquesta  és  la història veritable i no la que inventen els nacionalistes", ara va i afegeix més llenya al foc asseverant que,

El resultado de EH Bildu en las elecciones autonómicas del País Vasco muestra con toda su crudeza el grave error" del Tribunal Constitucional (TC) al legalizar este partido, en contra del criterio del Supremo.

Apa i Olé!

Però anem per parts,

Tot i que la expresidenta de la comunitat de Madrid asseguri que la gran Nacion Española té més de tres mil anys d'antiguitat jo li recomanaria que abans d'intentar colar-nos la seva veritable història i no la que inventen els nacionalistes, parlés amb algun historiador perquè si fem càlculs, i ens remuntem a l’època on segons ella va néixer Espanya, ens troben que sobre el 1000 abans de Crist, la nostra estimada península era poblada per les tribus Iberes i Celtes i no pels españolitos valientes que ella s’imagina.

Aclarit aquest punt passem al següent i que es refereix a les seves declaracions sobre Bildu a Twitter. Jo suposo que els resultats de les eleccions al País Basc no li han agradat gens a la expresidenta doncs el resultat aconseguit democràticament a les urnes per aquesta formació l’ha deixat clar a ella i de pas a la resta d’Espanya  que la Gran i Antigua Nacion, unida i cohesionada que ens refreguen  tot el dia els membres del Partit Popular als catalans no és tal i que hi han molts que com naltres estan pensant seriosament en fer les maletes i marxar del veïnat.

Per cert, un últim apunt, i és que aquesta vegada i sense que serveixi de precedent una altra dona ha sobrepassat amb escreix a Aguirre en els seus despropòsits a Twiwter. I és que ja se sap, això de les xarxes socials no està fet per a segons qui.  Es tracta de Rosa Díez (UPyD), que ha comentat en el seu compte a Twitter que,

"Bildu ha aconseguit que els votin però no els converteix en demòcrates, els nazis també van aconseguir molts vots"
Apa i Olé, un altre cop!

1 comentari:

  1. Ostris noia ¡
    Quins personatjes tenim en politica, fan esgarrifar¡¡¡¡

    ResponElimina