Google+ Edithsme: José Bono titlla al President Mas de colpista

30/10/12

José Bono titlla al President Mas de colpista


Vagi per endavant que no em cau gens malament l'exministre socialista José Bono. Si no fos manxec diria que és clar i català. En moltes ocasions m’ha fet riure, com quan va confondre CiU amb un grup catalanista d'esquerres  o quan va perdre els nervis en una inesgotable sessió a la Cambra i va deixar anar davant els micros que “Estoy hasta los huevos... Estoy trastornao".

També cal agrair a l’exministre la seva diligència a retirar les tropes de l’Iraq i en refer el desgavell d'ineptituds que van envoltar  les víctimes del Yak-42. I per descomptat els pebrots demostrats, el 2006, en destituir el Tinent General José Mena Aguado, per pronunciar-se políticament  sobre els inconvenients que l’aprovació del projecte de l’Estatut d’Autonomia de Catalunya tindria per l’exèrcit  i per la possibilitat que l’exèrcit intervingués pel seu compte, en cas que el nou Estatut no respectes la Constitució Espanyola.

Ara bé, en veient les seves últimes declaracions sembla que a l’exministre Bono,  li ha agafat també la mateixa malaltia que  últimament està sacsejant amb cruesa les files socialistes i que es caracteritza en general, per la pèrdua de memòria, desorientació, dificultat en la comunicació, afàsia  i disàrtria.

Així s’entendria que aquest home que en el seu dia es va pronunciar sobre la necessitat que Catalunya, el País Basc i potser Galicia, precisaven un tractament diferenciat per la seva singularitat , ahir titlles de colpista al President Mas, acusant-lo de trencar les regles del joc, al apostar per un procés d'independència a Catalunya.


“Actua com el que va perdent en els escacs i de sobte vol canviar les regles del joc i fer que els alfils es moguin com les torres. Tu dius que t’has assegut a jugar perquè hi ha unes regles prèvies. Ah si? Dons li trec el tauler i li clavo un mastegot”.”Vostè és un colpista, m'està traient el tauler”

Així mateix ha titllat la gent de CiU, de revoltosos,  tot dient que hi ha unes regles que cal respectar. I després ha continuat repartint llenya a tort i a dret, manifestant que ” hauria de ser expulsat del PSC tot aquell que no estigui  per la unitat d'Espanya”

I per si existís algun dubte que PP i PSOE cada dia s’assemblen més, ha coincidit amb Aznar que si Catalunya se separes d'Espanya  el nou Estat naixeria dividit:

"Catalunya estarà dividida perquè hi ha milions de catalans que se seguiran sentint espanyols” “Amb quina autoritat diu Artur Mas que Catalunya serà independent amb llei o sense llei?".

Tot seguit el secretari d'Organització del PSC, Daniel Fernández, ha lamentat que Bono hagi acusat de "colpista" el president Mas. "No és un terme afortunat perquè en aquest país tots sabem que és un colpista” afegint que declaracions com les de Bono “no ajuden en el  nou camí que ha iniciat el  PSC i que intenta  fer entendre al PSOE “

Declaracions com aquestes no ajuden a ningú. Crec jo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada