Google+ Edithsme: Val la pena senyora Camacho donar suport a la manifestació del dia 12 d'octubre?

2/10/12

Val la pena senyora Camacho donar suport a la manifestació del dia 12 d'octubre?


Llegeixo a la Vanguardia que la senyora Camacho ha ofert el seu suport a la manifestació contra el separatisme  convocada  per al proper dia 12 d'Octubre sota el lema “Catalunya som tots. D’Espanya i catalans”. Fins aquí tot correcte .

Tothom a casa nostra és lliure de manifestar-se per el que vulgui. Per l’independentisme, pel no independentisme, per les retallades i fins i tot pels canalons de la sogra. Això si, sempre que es faci pacíficament i sense buscar brega. I això és precisament el que em preocupa ja que el 12 d'octubre, dia de la Hispanitat, és precisament el dia  en què els grups d'extrema dreta es reuneixen a Montjuïc per homenatjar la bandera.

A veure, senyora Camacho, tenint en compte tot això  i tal com està el pati... no podrien vostès manifestar-se un altre dia?

Sóc del parer que manifestar-se juntament amb aquests grups, o separadament,  però el mateix dia és buscar problemes on la majoria silenciosa dels catalans dels que vostè sempre s’erigeix en portaveu,  no en volen.

Manifestar-se aquest dia és buscar la confrontació directa entre quatre burros d'extrema dreta i quatre més de la esquerra. Això ho sé jo... i tothom amb dos dits de front. I a vostè la considero una dona intel·ligent.

Jo ja entenc que en certa manera això li vindria molt bé al Partit Popular, ja que així podrien dir sense faltar a la veritat que els catalans es barallen pels carrers de Barcelona. I que tot és culpa del President Mas i dels Partits Polítics catalans (excepte el seu , és clar) que alimenten la fractura social i la xenofòbia cap a la resta d'Espanya.

Ja m’imagino els Telediarios de la resta ’Espanya!  I les emissores de ràdio!  La Cope  sobretot! I les imatges repetides a la televisió  de quatre rucs donant-se mastegots i creuant, com si fossin cavallers  de taules rodones, senyeres contra banderes.  Això si, sempre ben encaputxats, no fos cas que els reconegués la parenta.

Ja m’imagino els comentaris dels periodistes acreditats. Com sempre,  deixant verds a la majoria silenciosa dels catalans que aquest dia es quedarà a casa i que com sempre hauran d'empassar renecs i paraules en veure el menyspreu, les mentides i el partidisme que ens caurà a sobre de la resta d'Espanya.

De debò val la pena? Ja entenc que tot això  li aniria de perles al Partit Popular però la meva pregunta no va per a ells sinó per a vostè i per al Partit Popular... Català!

Val la pena senyora Camacho el mal que tot això ens farà?

Dit això aprofito l’avinentesa per donar-li el meu condol al senyor Felip Puig, Conseller d'interior doncs la que li cau al damunt és grossa i se li gira feina el cap de setmana de la Hispanitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada