Google+ Edithsme: J. Cobo regidor del PP penja a Twitter un muntatge del President Mas vestit de nazi

17/10/12

J. Cobo regidor del PP penja a Twitter un muntatge del President Mas vestit de nazi


Llegeixo avui a El Periódico que el  regidor del PP a Rubí i president de noves generacions del PP en aquesta ciutat, Jonatan Cobo Ortega,  va penjar a Twitter, un muntatge del President Artur Mas vestit d'oficial nazi.
Després i a causa de l'enrenou que s’ha muntat a la xarxa, s’ha disculpat tot dient que “Demano perdó per si he ferit sensibilitats. Seguiré lluitant perquè tots ens puguem expressar en llibertat”
No xato, no. No t’amoïnis per naltres. Actualment  ja som uns quants els que ens hem adobat a força d'actuacions i comentaris com el teus
I jo li pago el sou a aquest senyor?

La part bona és que li ha sortit el tret per on no s’ho esperava i és que els catalans som la hòstia! En comptes d’enviar-li tancs a casa seva, li envien torpedes al seu compte de Twitter. I tot amb bon humor i accent català.

I és que el tal Cobo, és un dels promotors de la campanya #CiUfapor, a la qual per cert s’ha sumat la senyora Alícia Sánchez Camacho (cosa que personalment no entenc, doncs la considerava més). Una campanya  que carrega a tort i a dret contra la idea de la Catalunya independent i on es compara repetidament el nacionalisme català amb el  nacionalsocialisme  alemany.

Bé, el cas és que Cobo ha pogut comprovar de primera mà com les sensibilitats que ell volia ferir se li han girat en contra i de sobte les xarxes per les quals ell navegava tan còmode se li han omplert de tota mena de burles. I és que no és per menys, ja que entre les  delirants frases que es troben en aquesta delirant campanya contra CiU jo en destacaria particularment dos,

"En una Catalunya separada del resto de Espanya, los titulos Universitarios dejarian de ser reconocidos, tanto Licenciaturas como Grados"
Apa home.  I la rana Gustavo era  un gripau!

"Cesc ha fallado el penalti porque esta al servicio de los separatistes catalanes. Ojo, son enviados del diabló!"
#aixosifapor

Però no voldria acabar aquesta entrada sense deixar-vos  alguns dels comentaris que els catalanitos del carrer que som l’amplia majoria (i no tan silenciosa com voldria la senyora Camacho) han penjat a la xarxa en resposta a les delirants afirmacions d'aquesta pàgina.

#CiUfapor sí, però no tant com #PPfapor

#La independencia de Catalunya haria aumentar el colesterol a sus ciudadanos y los medicos sin titulo reconocido no podrian salvarlos.

#Catalunya independiente, capital Pyongyang!

#Si Cataluya se independiza, el PP no enviara tanques, enviara una tropa de orcos i urukhais

#Si Catalunya s’independitza deixaran d'aplicar-se les lleis físiques bàsiques vigents al regne d'Espanya (gravetat, venturi...)

#Es pot combatre el #Ciufapor amb el #PP fa vomitar o el #PSCfariure

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada