Google+ Edithsme: Pere Navarro admet discrepàncies amb Rubalcaba

29/10/12

Pere Navarro admet discrepàncies amb Rubalcaba


Cal veure com està el pati!
No fa ni un dia que Pere Navarro  anunciava a corre cuita que el PSC  “ es comprometia a promoure les reformes necessàries perquè els ciutadans i ciutadanes de Catalunya poguessin exercir el seu dret a decidir a través d'un referèndum acordat en el marc de la legalitat i a través d'una reforma de la Constitució" i surt en Rubalcaba i el tomba al primer assalt.

“El PSOE no comparteix amb el PSC la fórmula del dret a decidir del poble català”
Això si és un KO en tota regla!


Vist això, el senyor Pere Navarro, no ha tingut més remei que admetre avui mateix que té "algunes discrepàncies" amb el secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba
Algunes discrepàncies? Vol dir senyor Navarro?

Per si de cas, el senyor Rubalcaba ha deixat ben clar que no comparteix la fórmula del dret a decidir del poble català que tan fervorosament havia proclamar el senyor Navarro tot i que per  descans del personal i incomoditat de Navarro ha aclarit que els dos partits “sí que estan d'acord en una cosa :Catalunya ha de seguir formant part d'Espanya".
Apa i Olé!

D'altra banda, ha admès que hi ha "converses" amb el PSC perquè puguin votar diferent del PSOE al Congrés de Diputats però que actualment estan "aturades" i que les continuaran després, és a dir un cop acabades les eleccions catalanes.
I de quin any?

Rubalcaba tampoc no ha volgut entrar a valorar les paraules de Navarro, en què demanava un tracte diferencial per a Catalunya en la Constitució.  Però no s’ha estat de dir que ell està a favor d'un tracte que "reflecteixi la singularitat catalana però no d'un que vagi en contra de privilegis que trenquin la igualtat entre els espanyols"
Vamos ...que tot seguirà igual!

Ha dit també que “estan fermament units en contra de la independència i en voler una Catalunya integrada a Espanya"
Apa...Igual que el PP!

Navarro per la seva part  ha demanat als responsables polítics que estiguin "a l'altura de les circumstàncies i recuperin l’esperit de la Transició per reformar la Constitució i per reconèixer que Catalunya no és ni pitjor ni millor, sinó diferent".
Apa i Olé, un altre cop!

"Hem de seure tots, debatre i arribar a conclusions i acords. Però per fer-ho s'ha de tenir la capacitat i la voluntat d'arribar a acords"
I això ja ho practica vostè a casa nostra, senyor Navarro? Perquè molta voluntat d'acord amb la resta de partits catalans, jo diria que no.

“El PSC va néixer per defensar el catalanisme, que no el nacionalisme”

Acabéssim home! Ara ja ho entenc tot.  M’ha quedat  del tot clar perquè el senyor Ernest Maragall i altres han decidit engegar a aquest partit socialista català però no nacionalista a prendre vent.

Amb Il·lusió senyor Navarro! Falta li fa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada