Google+ Edithsme: Pere Navarro vol que Barcelona sigui cocapital d'Espanya juntament amb Madrid!

13/10/12

Pere Navarro vol que Barcelona sigui cocapital d'Espanya juntament amb Madrid!


Llegeixo avui a la Vanguardia que el senyor Pere Navarro, candidat del PSC a les eleccions catalanes, abanderarà  en la seva campanya,
"Una reforma constitucional que desemboqui en un model d'Espanya federal en el qual Barcelona exerceixi com a cocapital junt amb Madrid, tant a nivell econòmic com institucional”
Home, home, senyor Navarro!  Cocapital juntament amb Madrid?
Ja m’imagino els titulars dels diaris d'Espanya! I per descomptat,  l’ampli suport que aquesta proposta tindrà a la resta d'autonomies.
Amb el que ens estimen i ens respecten! Es bolcaran com sempre amb naltres.

I per cert ...Ja li ha comentat això al senyor Rubalcaba ? Perquè personalment, m’agradaria sentir la seva opinió al respecte.
Bé, continuem. Després vostè afegeix que,

“El model que defensen els socialistes catalans és un model de federalisme asimètric. En aquest esquema Barcelona hauria d'emergir com a pol d'activitat política a nivell estatal, acollint institucions com el Senat. També hauria de sortir reforçada com a pol d'activitat econòmica, i tenir altres centres de decisió econòmics com la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions, la seu del qual ja es va traslladar a Barcelona quan José Montilla era Ministre d'indústria”

Amb tant pol m’estic quedant glaçada! I no trobo les paraules.

I continua tot dient que,
“El govern del PP no entén res del que està passant”

Veu, amb això si que hi estic completament d'acord. I ja posats permetin que li etzibi que en la meva més modesta opinió... vostè tampoc!

Diu que "si aquesta proposta té un gran suport a la Cambra catalana, el govern del PP s’avindrà  a reformar la constitució"?

Reformar la constitució? El govern del PP?
I ja n'ha parlat d'això amb el senyor Rajoy? Perquè també m’agradaria  sentir la seva opinió.

Arribats a aquest punt, jo particularment crec que el PSC està perdent una mica els papers i de pas uns quants milers de votants.

Gran suport a la Cambra catalana? Es refereix al mateix que vostè va donar amb el Pacte Fiscal? O al mateix que va donar per incorporar el dret a decidir de Catalunya?

Caram senyor Navarro! Ara entenc perquè amb tanta proposta innovadora se li estan donant de baixa els militants.
I entre ells,  l’exconseller Ernest Maragall.
Doncs val!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada