Google+ Edithsme: Viviane Reding: Apa home, la legislació Internacional no diu res d'això!

1/10/12

Viviane Reding: Apa home, la legislació Internacional no diu res d'això!


Quan el diumenge, un periodista del Diario de Sevilla li va expressar a Viviane Reding,  la Comissaria Europea de Justícia, la seva  certesa que si  Catalunya s’independitzés hauria de sortit de la UE i després negociar el seu ingrés perquè així estava establert per la Convenció de Viena, la Comissaria se’l va mirar bocabadada i després li va etzibar...   
Apa home, la legislació Internacional no diu res d'això!

Apa i Olé!
Ja és hora que tots comencem a dir les coses clares.

I es per això que aquí us deixo un extracte de l'entrevista.

Comença el periodista  del qual per cert no he aconseguit saber el nom:
-Cataluña plantea actualmente la posibilidad de independizarse pero si lo hace debería abandonar la UE y negociar su ingreso. Además, desde su salida habría un agujero en la libertad de circulación de personas y de bienes en la Unión"


Viviane Reding: No querría inmiscuirme en asuntos de política española, pero no pienso ni por un segundo que Cataluña quiera dejar la UE. Conozco a los catalanes desde hace mucho tiempo y he sido una de las pocas personas no catalanas en recibir la Cruz de Sant Jordi y sé que su sentimiento es profundamente europeo. 


Entenen el periodista que potser la Comissaria no l’ha entès prou bé i per això ha contestat el que ha contestat, li reafirma la pregunta aquesta vegada en altres termes aconseguint de pas mostrar el seu total desconeixement del Dret i de les lleis internacionals.

-No le pregunto por la posibilidad de que Cataluña quiera o no ser parte de la UE, sino por el proceso que se abre cuando dejen de serlo. Lo dice la Convención de Viena: El Estado resultante de un Estado matriz abandonará todos los organismos internación en los que la matriz esté representada.

I aquí es quan la Comissaria ja no es pot aguantar i li etziba

Vamos hombre, la legislación internacional no dice nada que se parezca a eso! Por favor, resuelvan sus problemas de política interna en España. Yo confió en la mentalidad europea de los catalanes.

Apa i Olé!


1 comentari: